FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

DINAMO - VIITORUL // Bratu, mesaj categoric: "Nu cred că Dinamo a mai avut așa un lot" » Anunță rotația atacanților

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 august 2018 10:16

Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo, a susținut azi o conferință de presă în care a vorbit despre meciul cu Viitorul, de luni, ora 21:00.

"Viitorul este o echipă bună și imprevizibilă, având în vedere rezultatele din acest început de sezon: două înfrângeri, două egaluri și o victorie. La Viitorul se lucrează bine. Sunt sigur că va fi un meci extrem de dificil. Sper ca jucătorii mei să fie bine pregătiți.

Denis Drăguș (n.r. atacantul de 19 ani al Viitorului) este un băiat bun, care va ajunge departe, chiar la echipa națională. Dar nu mă tem de nimeni. Respectăm Viitorul, o echipă cu jucători de calitate. Sperăm ca luni să fim cei mai buni", a declarat Florin Bratu la conferința de presă.

"avem cel mai bun atac"

Tehnicianul de 38 de ani a vorbit și despre situația de la Dinamo, spunând că încearcă să remedieze problemele din defensivă și lăudând jucătorii din atac.

"Da, așa cum s-a spus, avem cea mai modestă apărare (detalii aici), dar și cel mai bun atac. Trebuie și asta scoasă în evidență. Se tot vorbea în anturajul lui Dinamo că echipa nu prea mai joacă fotbal, nu are ocazii, nu ajunge la poartă, nu marchează goluri sau că s-a pierdut spiritul lui Dinamo. Am reușit să schimb unele lucruri, dar nu complet. Sper să reușesc. Când voi face asta, o să vedem un Dinamo foarte competitiv.

Am un mijloc foarte bun, unul dintre cele mai bune din campionat. E un mijloc compact, care produce fotbal bun și care înscrie goluri.

Dinamo e în reconstrucție. Avem mulți jucători tineri. Sunt 10 fotbaliști sub 21 de ani. Nu cred că Dinamo a mai avut un astfel de lot! Sper ca încet încet să joace și să se impună", a adăugat Bratu.

"Daniel Popa o să își revină. Am mulți atacanți în lot și am încercat să îi rotesc, să joace fiecare. El a evoluat în primul meci. În etapa a doua a intrat Axente, care a marcat cu FCSB, iar cu Gaz Metan a jucat Moldoveanu. O să-i vină iar rândul lui Popa"
Florin Bratu, antrenor Dinamo

  • Dinamo - Viitorul se joacă luni, de la ora 21:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  11 August 2018, 21:29

MUTIU - DELORGE , POPESCU , DIMA(r.grigore) , V.OLTEANU - NISTOR , I.SERBAN , GOMELT(tircoveanu) - MOLDOVEANU , AXENTE(popa) , SALOMAO !!!

nomadu71
nomadu71  •  11 August 2018, 19:56
Postat de calinescu_ pe 11 August 2018, 13:04

BRATU NU ARE CAPACITATEA DE A INVATZA DIN PROPRIILE GRESELI ....!!!!! DACA ESTE LASAT VA DISTRUGE DINAMO ....!!!!! CUM DREQ SA NU VEZI CA TOATE ECHIPELE JOACA CUI DOI INCHIZATORI SAU CU 3 FUNDASI CENTRALI ...!!!! CUM SA-I FACI CONTRACT CELUI MAI SLAB FUNDAS STANGA DIN LIGA I ...??????? ARE DETERMINARE INSA N-ARE MINTE ....!!!! MIRIUTZA AVEA 10 CLASE PESTE EL ....!!!!

Dacă îi avea pe Mevlja , Puljic și Dielna, se putea juca în trei pe fund dar așa cu amețiții ăștia de centrali, iei 7 pe meci ( vezi deranju' care e la Craiova) . În rest, dacă merg Nistor și Mahlangu, mijlocul e decent, alte pretenții de unde dacă bani nu se bagă...de acord cu fundașul stânga , că nici dreapta nu avem... :))

rocky2
rocky2  •  11 August 2018, 16:07
Postat de Calin Francu pe 11 August 2018, 11:57

Astia nu stiu sa citeasca sau sint prosti . Cum are Dinamo cel mai bun atac cind steaua are marcate tot 7 goluri. E o minciuna si o manipulare facuta sa arate ca la Dinamo echipa e pe val cind defapt ei sint varza.

Pai fcsb are 4 marcate in blatul cu Iasul si de aia sunt pe 2!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează