FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP

DINAMO - VIITORUL // Rednic îl atenționează pe Bratu: "Asta trebuie să faci în primul rând"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 august 2018 14:16

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa alb-roșie.

Rednic, 56 de ani, l-a sfătuit pe Florin Bratu, tehnicianul lui Dinamo și fostul său elev de la Rapid, să rezolve probleme din defensiva "câinilor".

"Bratu e încă tânăr. În primul rând, când vii la o echipa trebuie mai întâi să o organizezi. Eu nu vorbesc doar de apărare, ci de întreaga organizare, pentru că adversarii au ajuns de multe ori singuri în faţa porţii.

În primul rând, asta trebuie să faci. Trebuie să ai o echipă organizată și să nu iei gol. Acesta e mesajul meu", a declarat Mircea Rednic, antrenor la Al-Faisaly, la TV Digi Sport.

În trei meciuri, Dinamo a încast 7 goluri, cele mai multe din Liga 1. Apărarea lui Dinamo e cea mai slabă după cea din 1965/1966. Atunci, defensiva lui roș-albă lua 9 goluri în primele 3 etape. (Detalii aici)

  • Dinamo va juca luni, de la ora 21:00, cu Viitorul. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV TelekomSport și LookTV.

Citește și: Rednic jubilează după ce i-a "furat" jucătorul lui FCSB: "Chiar mă bucur!" + Ironii pentru Gnohere: "De când e el acolo, am văzut ce performanţă au făcut"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
danirovl
danirovl  •  12 August 2018, 20:18

Iarasi sfaturi de la marele antrenor!? Cred ca trebuie si la dinamo un antrenor strain cu stil de joc nou...cam ce joaca hagi cu viitorul.

calinescu_
calinescu_  •  12 August 2018, 17:37

STRAMBU STIE MESERIE ....!!!! BRATU ERA BUN EVENTUAL CA SECUND A LUI MULTESCU ....!!!! NU SE POATE SA FII ANTRENOR LA DINAMO SI SA JOCI PE STANGA CU CEL MAI SLAB FUNDAS STANGA DIN CAMPIONAT ...!!!! NU SE POATE SA JOCI FARA 2 INCHIZATORI ....!!!! SA FIE CLAR CA MAHLANGU SAU NISTOR NU VOR FI NICIODATA INCHIZATORI ....!!!! DAR DACA AI FACUT GRESEALA SA ADUCI 7 FUNDASI CENTRALI, JOACA ATUNCI 3-5-3 CU GOMELT SAU DUDEA INCHIZATOR .....!!!! ASTA E ORGANIZAREA PE CARE O SPUNE ACUM REDNIC SI DE CARE VORBEAM EU INCA DE LA VENIREA LUI BRATU ....!!!! DACA NU SE MISCA REPEDE DINAMO VA INTRA PRIN ETAPA 12 IN ZONA NISIPURILOR MISCATOARE ....!!!! AR FI PACAT PENTRU DINAMO ....!!!!! DACA BRATU E LIPSIT DE EXPERIENTZA, MA INTREB CE ROL ARE "CORBU" PE LA DINAMO ?????

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  12 August 2018, 17:18

azi ,cred ca incaseaza fecesebeu cateva!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează