FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VIITORUL, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Dinamo - Viitorul se anunță un meci spectaculos » ”Regele” e împărat în "Ștefan cel Mare"

Fotbaliștii Viitorului s-au simțit aproape de fiecare dată stăpâni în
Fotbaliștii Viitorului s-au simțit aproape de fiecare dată stăpâni în "Groapă" Foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 10 august 2018 09:00

Constănțenii au făcut spectacol aproape de fiecare dată când au evoluat în fieful ”câinilor roșii”.

Înainte de derby-ul Dinamo - Viitorul, de luni seară, cele două combatante au aceeași linie în clasament. Ambele echipe au bifat în acest start de campionat o victorie, un egal și o remiză. Cu un mic plus pentru "câini", care s-au duelat deja cu o echipă de top, FCSB, scor 3-3.

Partida cu Viitorul se anunță una spectaculoasă dacă ținem cont de istoricul întâlnirilor dintre cele două formații. Mai ales dacă ne referim de meciurile disputate pe terenul lui Dinamo, acolo unde dobrogenii au făcut mai mereu show. Dintr-un total de 8 confruntări, Viitorul a câștigat de 6 ori, roș-albii o singură dată, un meci terminându-se indecis.

Hagi i-a umilit pe Rednic și pe Miriuță

Interesant este că patronul și antrenorul Viitorului, Gică Hagi, le-a aplicat dinamoviștilor două dintre cele mai mari umilințe din istoria "câinilor". Pe 2 noiembrie 2015, "principalul" roș-albilor era Mircea Rednic, iar Viitorul câștiga la un scor incredibil în "Ștefan cel Mare", 5-1!

După respectiva partidă, cei doi tehnicieni au pornit un război la nivel declarativ. Gică i-a transmis ironic "Puriului" că dacă pierdea acasă cu o echipă tânără așa cum e Viitorul, se retrăgea. Foarte deranjat, Mircea a replicat că pe "Rege" "îl mușcă gramatica de limbă". Pentru a se stinge conflictul a fost nevoie de intervenția lui Ionuț Negoiță, care l-a rugat pe Rednic să nu-i mai răspundă lui Hagi.

Cealaltă victimă a "Regelui" a fost Vasile Miriuță. "Tăticuțul" care a ratat calificarea în play-off l-a înfruntat pe Hagi pe 30 octombrie 2017 și a pierdut acasă cu 0-4, aceasta fiind și cea mai recentă întâlnire dintre cele două rivale.

"Jucăm cu Dinamo, o echipă de tradiție, cu o istorie în spate care te copleșește, cu fani incredibili. O să fie un meci frumos. Între noi și ei au ieșit mereu astfel de meciuri"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Suntem mândri că putem să ne luptăm de la egal la egal cu Dinamo, cu Steaua sau cu CFR" 
Gică Hagi, antrenor Viitorul

"Când mă gândesc că meciul cu Dinamo a devenit unul important în doar 5 ani, un derby, în sensul că există mult respect de ambele părți, înseamnă că am făcut lucruri bune. Am ajuns să ne trateze foarte serios. E un merit pe care și l-a câștigat Viitorul"
Gică Hagi, antrenor Viitorul

2,20
e cota oferită de casele de pariuri pentru un posibil succes al bucureștenilor luni seara. O victorie a oaspeților are cota 3,30

4
victorii, 6 remize și 6 înfrângeri e palmaresul total al lui Dinamo în întâlnirile directe cu Viitorul

13,05
milioane de euro valorează lotul Viitorului. "Câinii" au o cotă puțin mai mică, 12,5 milioane de euro

1-1
s-a terminat primul meci dintre Dinamo și Viitorul, jucat la Ovidiu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zizu
zizu  •  10 August 2018, 18:17

Hagi cu lb română e ca dăncilă.....nici de pe hârtie nu poate citi corect

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  10 August 2018, 17:20

auzi una buna de tot :ambele echipe au bifat in acest campionat o victorie ,un egal si o REMIZA ! deci la voi remiza e una si egalul alta ! bravo !!!!!!!!!!!

ios_ge
ios_ge  •  10 August 2018, 14:26

*** Il facurati ***, acu'l facurati imparat. Ma'ntreb oare ce tichie de margaritar o sa'i mai agatati de crestetu' gol. Livache, Victoras, ia mai scremeti'va odata, tre' sa iasa ceva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează