FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI 0-0

DINAMO - VOLUNTARI 0-0 // Costin Lazăr, emoționat după ultimul meci oficial: „Prefer să mă las decât să mă «târâi»”

Costin Lazăr a evoluat 86 de minute în partida cu Dinamo / FOTO: Raed Krishan
Costin Lazăr a evoluat 86 de minute în partida cu Dinamo / FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 mai 2019 22:59

Costin Lazăr, 38 de ani, a pus oficial punct carierei. Mijlocașul a evoluat timp de 86 de minute în remiza Dinamo - FC Voluntari 0-0. La interviul de la finalul meciului, mijlocașul și-a stăpânit cu greu emoțiile. 

„Mă simt foarte bine, mă simt apreciat de echipa mea și de cei care m-au susținut astăzi. Le mulțumesc. Am mai multe momente frumoase în carieră, mai ales la Sportul Studențesc, la Rapid, la PAOK, la Voluntari. Se putea mult mai mult, dar sunt mulțumit de ce am realziat.

Am vrut să părăsesc scena printr-o schimbare pe final de meci. Am fost emoționant, am început să conștientizez faptul că am terminat cariera. E un sentiment ciudat. Mai pot să j0c, dar prefer să mă las decât să mă «târâi» pe la vreo echipă”, a spus Costin Lazăr, la Look Sport.  

Costin Lazăr a evoluat de-a lungul carierei la Sportul Studențesc, Rapid, PAOK Salonic, Panteolikos, Iraklis și FC Voluntari.

Lazăr a cucerit o Cupă și o Supercupă la Rapid, în sezonul 2006-2007, performanță copiată 10 ani mai târziu, la FC Voluntari, în 2017.

31 de meciuriare Costin Lazăr la prima reprezentativă, pentru care a înscris de două ori

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luker
luker  •  01 Iunie 2019, 00:37

La ce fotbal se joaca la noi, Lazar mai putea baga inca vreo 3-4 sezoane - acum inca era la juniorat.

mway
mway  •  31 Mai 2019, 23:58

Respect pentru Costin Lazăr. Un caracter de nota 10 și unul din cei mai constanți mijlocași defensivi pe care i-a avut România în ultimii ani, păcat de accidentările din Grecia. Mult succes pe mai departe, băieții tăi vor ajunge departe în fotbal.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close