FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinamoviștii, despre proaspătul stelist Florentin Matei, pe care l-au avut în probe: "Să-l joace și în 4-2-3-1, alături de Pintilii" ;)

Florentin Matei la unul dintre antrenamentele lui Dinamo
Florentin Matei la unul dintre antrenamentele lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 ianuarie 2019 14:14

Florentin Matei, 25 de ani, a semnat pe 3 ani și jumătate cu FCSB, după ce în 2013 a fost în probe la Dinamo, dar n-a fost oprit de antrenorul de atunci, Gigi Mulțescu. Ionel Dănciulescu, directorul general al "câinilor", laudă mutarea făcută de marea rivală, ba chiar oferă și  instrucțiuni de folosire.

"E un jucător care mie îmi place. A fost și la noi la Dinamo într-o anumită perioadă, nu știu de ce nu s-a concretizat mutarea. După aia a plecat în Ucraina, a jucat foarte bine, apoi a mers la Rijeka, unde a câștigat și campionatul.

E un număr 10. Cred că poate juca și în 4-3-3 ca unul dintre interi. Ar putea să joace și în 4-2-3-1, alături de Pintilii.

Nu știu cum se mai prezintă. Mai ales că nu prea a mai jucat de când a plecat de la Rijeka. Depinde de cum se integrează în colectiv. Cel mai important pentru el ar fi să joace bine din prima", a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

15.000 €e salariul lunar al lui Florentin Matei la FCSB

Florentin Matei a mai jucat de-a lungul carierei pentru Steaua, Unirea Urziceni, Cesena U19, Volyn Lutsk, Rijeka, Astra și Ittihad Kalba.

A DAT PROBE LA DINAMO! ŞI A PICAT

În vara lui 2013, după o experienţă complet ratată la Cesena, unde n-a bifat nici măcar un meci, Florentin Matei a venit la Dinamo. Antrenor la acea vreme în Ştefan cel Mare era Gheorghe Mulţescu.

Matei a venit în probe şi după ce s-a antrenat câteva zile n-a fost păstrat în lot. Imediat a semnat cu Volin Luţk, iar perioada petrecută în Ucraina a fost una foarte bună: în doi ani şi jumătate a bifat 10 goluri în peste 50 de meciuri jucate acolo.

02 dinamo

Citește și:

Reacția Peluzei Roș-Albastre după transferul renegatului Florentin Matei, fotbalist care a fost testat de Dinamo: "Tatăl lui ne-a promis ceva"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  05 Ianuarie 2019, 18:38

Toti expiratii ajung la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  05 Ianuarie 2019, 17:43

aviz antrenorului fcsb jiji

lobbyone
lobbyone  •  05 Ianuarie 2019, 17:23

Pacat.Cine il cunoaste personal stie ca e mai dinamovist ca multi de aici :)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează