FOTBAL  »  Superliga  »  FINALA CUPEI LIGII

Dinamoviștii rămân cu regrete după finalul sezonului: "Dacă nu se termina campionatul, aveam șanse" » Numărul de bilete vândute pentru finala Cupei Ligii

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 19:05

Ionel Dănciulescu este de părere că Dinamo ar fi avut șanse importante de a câștiga titlul de campioană dacă sezonul nu s-ar fi încheiat atât de devreme.

Oficialul "câinilor" susține că echipa traversează o formă foarte bună și a dezvăluit cum se pregătesc jucătorii de finala Cupei Ligii, cu ACS Poli Timișoara.

"Traversăm o formă foarte bună. Sunt convins că, dacă acest campionat nu se termina, aveam șanse mari la titlu, dar este bine și așa.

Acum ne gândim la finala de mâine, pe care trebuie să o câștigăm. Jucătorii sunt apți, Contra și cei din staff au decis ca toți jucătorii să intre în cantonament", a spus Dănciulescu la TV Dolce Sport.

Directorul sportiv al clubului din Ștefan cel Mare a adăugat că aproximativ 8.000 de dinamoviști și-au luat bilete pentru finala de sâmbătă, de pe Arena Națională.

"Din ce știu eu, s-au vândut 8000-9000 de bilete și ne așteptăm la o atmosferă frumoasă, așa cum știu ei să o facă și, la final, să ne bucurăm cu toții", a adăugat Dănciulescu.

Finala Cupei Ligii, dintre Dinamo și ACS Poli Timișoara, se joacă sâmbătă de la ora 20:00, pe Arena Națională.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
1425838917717550
John Milne  •  20 Mai 2017, 05:17

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  19 Mai 2017, 22:35

si daca nu o sa luati bataie in preliminariile Europa League si nici in grupe nici in optimi - sferturi - semifinale si finala, practic veti castiga Europa Leauge =)))))))) vorba lu Nistor: in afara de 6 goluri, Steaua nu prea a avut ocazii =))))

indolentu
indolentu  •  19 Mai 2017, 22:37
Postat de satyricon pe 19 Mai 2017, 21:16

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) caprinele sunt de tot rasul :)))))))))))))) nu se opresc din declaratii de cascadorii rasului! Asta e din ciclul "Steaua a fost mai buna 7 minute" ... Bineinteles daca nu se termina campionatul si il aveau pe Hoțugan la centru in toate meciurile ajungeau sigur pe locul 1.

iote cine vorbeste de cascadorii risului chiar un cascador al risului laurelhardy

Vezi toate comentariile (12)
Comentează