FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI, DUMINICĂ, 21:00, TELEKOM, LOOK, DIGI, GSP.RO

Dinamovistul care e gata să-i ia locul lui Oprița la Voluntari: "Recunosc că am avut unele discuții"

Cosmin Bărcăuan alături de Claudiu Niculescu, fostul antrenor de la FC Voluntari
Cosmin Bărcăuan alături de Claudiu Niculescu, fostul antrenor de la FC Voluntari

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 iulie 2018 15:43

Clubul FC Voluntari se află în mijlocul unui scandal imens. Totul a pornit după ce antrenorul Daniel Oprița a decis să nu-l păstreze în lot în acest sezon pe Costin Lazăr, iar Ioan Andone s-a împotrivit deciziei tehnicianului.

Oprița e așteptat să facă un pas greșit pentru a i se rezilia contractul, iar în locul lui, Andone îl dorește pe fostul jucător dinamovist Cosmin Bărcăuan (39 de ani), proaspăt licențiat în antrenorat.

"Nu vreau să mă ascund după cireș și vreau să vă spun că mi-ar plăcea să antrenez FC Voluntari, mai ales că între timp am luat și licența PRO. În primul rând îmi doresc să antrenez în Liga 1 din România. Este visul meu de când m-am apucat de școala de antrenori. Cine credeți voi că nu își dorește acest lucru? Nu vânez postul nimănui. Eu voi prelua echipa doar dacă se apelează la serviciile mele.

Aș mai vrea să vă spun că eu sunt angajat la FC Voluntari pe postul de consilier sportiv, dar mă ocup și de partea de scouting încă de anul trecut. Am fost și în catonament cu echipa în Slovenia. Recunosc că am avut și unele discuții cu privire la preluarea echipei după plecarea lui Adrian Mutu, dar nu s-au concretizat, deoarece a apărut varianta Daniel Oprița, iar el a avut câștig de cauză în fața mea", a spus Bărcăuan pentru Fanatik.

Cosmin Bărcăuan a jucat în două rânduri pentru Dinamo, în sezoanele 2002-2004 și 2005-2006. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru FC Bihor Oradea, FC U Craiova, Șahtior, Krîlia Sovetov, PAOK Salonic, OFI Creta și Ceahlăul Piatra Neamț.

"Un antrenor trebuie să stea mereu cu geanta pregătită, iar dacă e să vin și să antrenez în România nu știu dacă pentru moment pot să îmi aduc și familia cu mine. Eu am copiii în Grecia, la școală, dar hai să nu ne grăbim. Mai întâi de toate trebuie să fiu dorit de toată lumea din club, iar apoi totul vine de la sine"
Cosmin Bărcăuan

  • Dinamo - Voluntari se va juca în Ștefan cel Mare duminică de la ora 21, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport, Look TV și TV Digi Sport.

Citește și: Oprița lămurește conflictul cu Lazăr: "Nu intră în vederile mele" + Sfat prețios: "Ar putea merge la Rapid"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
alexpescaru
alexpescaru  •  22 Iulie 2018, 00:09
Postat de daweirl pe 21 Iulie 2018, 17:08

si cand te gandesti ca inca va pregatiti pt sampion lig...

Și când te gândești că la mintea ta mai pui 5 bani și iei o cretă...

daweirl
daweirl  •  21 Iulie 2018, 17:08
Postat de baba_yaga pe 21 Iulie 2018, 16:30

Ce poză, cum mai ștergeam pe jos pe vremea aia cu piperanii / mogoșenenii lui Becali !!

si cand te gandesti ca inca va pregatiti pt sampion lig...

baba_yaga
baba_yaga  •  21 Iulie 2018, 16:30
Postat de daweirl pe 21 Iulie 2018, 16:09

ce poza ,cum mai curgeau sampaniile pe vremea aia ,borcica stie de ce ...

Ce poză, cum mai ștergeam pe jos pe vremea aia cu piperanii / mogoșenenii lui Becali !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează