FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu Gheorghe, ofertă pentru un jucător de la FCSB » Pe cine a pus ochii pentru noua lui echipă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 12:07

Dinu Gheorghe, conducătorul celor de la ASA Tg. Mureș, a dezvăluit că a vrut să-l transfere la echipa din a doua ligă pe Daniel Benzar.

ASA l-a dorit pe Daniel Benzar, atacantul de 19 ani al steliștilor. Totuși, echipa antrenată de Dică a refuzat oferta.

"Mă așteptam să-l văd mai mult pe Benzar. Am înțeles că cei de acolo sunt foarte mulțumiți de el. Eu am vrut să-l iau la Târgu Mureș. Cei de la Steaua nici nu au vrut să audă de un transfer. Mi-au zis clar că «Este un jucător pe care contăm în acest an competițional»", a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi sPORT.

Daniel Benzar, fratele lui Romario Benzar, a venit la FCSB în urmă cu doi ani, fiind adus de la LPS Banatul. Acesta fost împrumutat la Academica Clinceni, formație pentru care a dat 8 goluri în 42 de meciuri.

200.000 €este cota lui Benzar, potrivit transfermarkt.de

Benzar este în cantonamentul celor de la FCSB și este văzut ca o soluție pentru regula jucătorului u21, alături de Man, Grecu și Mihalcea.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  05 Iulie 2017, 16:21

Gheorgheee, vezi-ti de treaba nene...

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 Iulie 2017, 13:56

Incredibil ce curaj are acest individ sa isi arate fata in lume si pe deasupra, inca sa mai fie ceva prin fotbal, dupa ce are trecutul pe care il are.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează