FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dinu Gheorghe și Ionel Dănciulescu se implică în scandalul dintre Adrian Stoian și FCSB: „Jucătorul a greșit”

Adrian Stoian la debutul pentru FCSB contra Dunării Călărași
Adrian Stoian la debutul pentru FCSB contra Dunării Călărași

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 18:08

Dinu Gheorghe și Ionel Dănciulescu au comentat situația delicată în care se află Adrian Stoian (28 de ani) la FCSB.

Stoian a fost criticat de Gigi Becali, iar în ultimul meci n-a fost inclus în lot de Mihai Teja. Mijlocașul a jucat doar 50 de minute oficiale pentru roș-albaștri, în partida cu Dunărea Călărași, scor 1-1.

„Budescu a dat replica în momentul în care s-a întâmplat același lucru cu el. I-a pus mâna în piept lui Dică atunci când a vrut să-l îmbrățișeze.

Gigi Becali a făcut o declarație interesantă despre Stoian. A spus că a fost adus fără ca el să-l dorească. Probabil nimeni de acolo nu i-a spus lui Becali că până acum a jucat doar 50 de minute.

Mulți jucători au avut evoluții modeste la Călărași, nu doar Stoian. Și Planici, și Bălgrădean au greșit. Probabil pentru că n-a fost dorit de patron, de-aia a căzut în dizgrația lui Becali. Stoian a greșit, el trebuia să știe că nu e titular dacă vine la FCSB. Trebuia să vină și să arate că e peste mijlocașii de aici”, a declarat Dinu Gheorghe la TV Digi Sport.

„Nu e un lucru pozitiv ca Stoian să nu joace. Ca jucător de fotbal își dorește să joace, nu cred că e mulțumit să stea și să-și ia banii”
Ionel Dănciulescu

1.200.000 €e cota de piață a lui Stoian, conform transfermarkt.de

Citește și:

Ruptură la FCSB: nu-l mai suportă pe Gigi Becali și deja vrea să plece de la echipă!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
prolificul
prolificul  •  21 Februarie 2019, 07:12
Postat de dinamovist_1994 pe 20 Februarie 2019, 21:04

Dinamo e DIN NOU in play-out si directorul nostru sportiv DIN NOU la o discutie despre fc fcsb. Ce sperante sa mai ai cu astfel de "conducatori".

face si el un ban in plus.. cu ce castiga la dinamo cred ca nu poate supravietui..dupa cate am inteles Danciulescu are o legatura cu una mult mai tanara si deh,asta costa nu gluma!!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  20 Februarie 2019, 22:31

Fosta "Steaua Bucuresti" , FCSB-ul de azi e malaxor de jucatori.

observator_federal
observator_federal  •  20 Februarie 2019, 22:15
Postat de Adrian Constantin Sendroiu pe 20 Februarie 2019, 19:04

contractul lui Stoian cu fcsb trebuie reziliat cu acceptul ambelor parti, nepotrivire totala.

Ok, dar Gigi să-i dea salariul (mare, 30.000 pe lună, cu asta l-a ademenit la Fcsb și să întrerupă contractul cu Crotone) pe lunile rămase din acest an, pentru că Stoian nu se poate transfera - a jucat deja la două echipe.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează