FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinu îl retrage din fotbal pe Rivaldinho: "E mai lent decât telefericul care urcă pe Corcovado, la Rio" :D » Cum i-a zis lusitanului transferat azi de Dinamo

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat marti, 27 iunie 2017 14:29

Cornel Dinu, fostul mare jucător al lui Dinamo, a comentat în stilu-i caracteristic evoluțiile brazilianului Rivaldinho, adus la echipa alb-roșie în iarna acestui an. 

" Rivaldinho nu e jucător rău, dar e mai lent decât telefericul care urcă pe Corcovado, la Rio. Sincer, l-aș prefera pe taică-su, chiar și la vârsta de acum", a declarat "Mister", în cadrul emisiunii "Stop pe Piept", de la Național FM. 

VIDEO Așa îl vede Dinu pe Rivaldinho în sprint :D

 

2 goluri
în 11 meciuri a reușit Rivaldinho în Liga 1

Fosta mare glorie din "Ștefan cel Mare" a vorbit și despre campania săracă de achiziții a lui Dinamo, surclasată la acest capitol de FCSB și CFR Cluj. 

"Portughezul Salamano (n.r- Diogo Salomao), sau cum îl cheamă, are un nume care seamănă cu al lui Saramago, care a primit Nobelul pentru literatură.

Din păcate, economic, fotbalul, ca și societatea, trăiesc așa cum a spus Durrenmatt, capitalismul catastrofal, și se îndreaptă către catastrofa capitală", a mai spus Cornel Dinu, conform sursei citate. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Iunie 2017, 23:15
Postat de Pompiliu Bota pe 27 Iunie 2017, 20:50

Dupa Mutu, Dinu a fost cel mai mare jucator dinamovist !

Amice esti într-o eroare.... destul de mare ....

887888274661367
Pompiliu Bota  •  27 Iunie 2017, 20:50

Dupa Mutu, Dinu a fost cel mai mare jucator dinamovist !

calinescu_
calinescu_  •  27 Iunie 2017, 20:20

CORECT , EL NU ESTE ADUS PENTRU PERFORMANTA, CI PENTRU IMAGINEA TAICA-SAU ....!!!! CA FOTBALIST E DE NIVELUL LUI DANIEL POPA SAU NEICU TESCU :))))))

Vezi toate comentariile (34)
Comentează