FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

A semnat! Dinu Todoran și-a găsit echipă, după ce a fost demis de FCSB

Dinu Todoran
Dinu Todoran

Articol de - Publicat joi, 07 octombrie 2021 14:02 / Actualizat joi, 07 octombrie 2021 14:41

Dinu Todoran (43 de ani), ultima dată antrenor principal la FCSB, a preluat din nou echipa secundă a celor de la FC Voluntari.

Dinu Todoran se întoarce „acasă” după aproximativ 3 luni petrecute pe banca vicecampioanei României. El revine la FC Voluntari și preia echipa secundă, pe care a mai antrenat-o în două rânduri (martie 2016 - martie 2017 și aprilie 2017 - decembrie 2020).

FC Voluntari 2 evoluează în seria 3 din Liga 3, ocupând locul 8 din 10 după 6 etape, în care a obținut o singură victorie.

Dinu Todoran revine la FC Voluntari 2 după despărțirea de FCSB

Relația dintre Todoran și clubul din Ilfov este una îndelungată. Todoran a fost și antrenor interimar la FC Voluntari vreme de o lună în 2017, iar cariera de fotbalist și-a încheiat-o tot la FC Voluntari, pentru care a evoluat între 2013 și 2016.

Ultima experiență de antrenor a lui Dinu Todoran nu a fost una reușită. La FCSB, pe care a pregătit-o pentru 7 meciuri oficiale, a înregistrat trei victorii, două egaluri și două înfrângeri. Aventura lui Todoran la FCSB rămâne marcată de umilința din Conference League, unde vicecampioana României a fost eliminată de Șahtior Karagandy în turul 2 preliminar.

În mandatul de la FCSB, Dinu Todoran s-a văzut nevoit să accepte toate solicitările patronului Gigi Becali, cel care dicta echipele de start, precum și schimbările.

După remiza albă cu FC Botoșani, chiar în prima etapă a sezonului, întrebat de cele trei schimbări efectuate de FCSB la pauză, Dinu Todoran a avut un răspuns extrem de sincer, o trimitere directă la implicarea totală a lui Becali la echipă: „Știți cum se procedează la noi, n-are rost să mă îmi puneți mereu această întrebare”.

A fost criticat de Valentin Crețu

După despărțirea de FCSB, Dinu Todoran a fost „înțepat” de fundașul Valentin Crețu pentru metodele sale de antrenament: „Înainte, mai mult stăteam la antrenamente. Nu-mi place să vorbesc, dar cu mingea nu am lucrat ce trebuia. Sunt multe de rezolvat. N-am fost o echipă până acum. Am avut amicale contra echipelor de Liga 2 și am avut și acolo probleme. Trebuia să ne dea de gândit”.

Nu a durat mult până când Dinu Todoran i-a dat replica fundașului de la FCSB:

„Eu nu-l consider fotbalist. El e jucător la FCSB, alții sunt fotbaliști. Declarația lui spune foarte multe despre caracaterul lui. Nu poți veni să declari lucruri neadevărate”.

VIDEO. Dinu Todoran, dialog aprins cu jurnaliștii după Rapid - FCSB

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Poate rupe Sali blestemul? Semnal de alarmă pentru „perla” lui Hagi

Pe cine mai antrenează Stoican? „E lipsă de valoare la acești jucători ai Craiovei. Greșeli de județeană!”

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (1)
ionnis
ionnis  •  07 Octombrie 2021, 16:32

FCSB a avut antrenor de echipa a 2-a :))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează