FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CFR CLUJ, DUMINICĂ, 21:30, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Discurs războinic al căpitanului lui CFR, Camora: "De ce să fim pe locul 2 când putem lua trofeul?" + Replica după laudele primite de la Gabi Balint

Camora în duel cu Romario Benzar FOTO: Cristi Preda
Camora în duel cu Romario Benzar FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 11 mai 2018 17:27

Mario Camora (31 de ani) e mulțumit de faptul că CFR a revenit pe primul loc în Liga 1 și promite că se va agăța cu dinții de șansa nesperată pe care au primit-o „feroviarii” după eșecul FCSB-ului de la Iași, 0-1.

  • Astra Giurgiu - CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:30, e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

"Ne simțim mult mai bine ca săptămâna trecută, am făcut un meci foarte bun cu Craiova (n.r. 1-0). Ne bucurăm că Iașiul a bătut FCSB și că acum depindem din nou numai de noi, dar trebuie să mâncăm terenul la Giurgiu. A fost o bucurie foarte mare după meciul de la Iași, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Nu am câștigat încă nimic, le-am spus asta și băieților.

Nu e vorba de tensiune la echipă, e vorba mai degrabă de un stres benefic pentru noi. Cum au spus și Mister, și conducerea, chiar dacă am termina pe locul 2, tot ar fi un rezultat excelent, am merge din nou în Europa League. Dar am vorbit și cu băieții: de ce să stăm pe locul 2, când putem să luăm trofeul? Și ei vor putea prinde un transfer bun, conducerea ar putea lua mai mulți bani, ar fi o șansă pentru toți. Dar pentru asta trebuie să batem mai întâi Astra, apoi să ne gândim la celelalte echipe", a declarat Camora la conferința de presă dinaintea meciului cu Astra.

"Așa cum am spus că țin cu Iașiul de mic, așa o să spun că țin de mic și cu Craiova la meciul pe care o să-l aibă cu FCSB :D"
Mario Camora

"Îi mulțumesc domnului Balint"

Lăudat de Gabi Balint pentru caracterul și determinarea sa (Detalii AICI), Camora a ținut un discurs demn de un adevărat lider al vestiarului, ținând să-i încurajeze pe colegii săi înaintea meciului de la Giurgiu.

"Asta e meseria mea, Dumnezeu mi-a dat acest dar de a face ceea ce-mi place cel mai mult, nu o să-mi bat joc de această șansă de care mulți alții nu dispun. La fel am făcut la fiecare echipă la care am jucat în Portugalia, în fiecare meci intru cu aceeași ambiție, cu aceeași dorință de a câștiga.

Normal, nu poți avea în fiecare partidă o evoluție bună, mai ai și scăderi de formă, până și Ronaldo și Messi au meciuri mai slabe, dar asta nu înseamnă că nu am aceeași determinare ori de câte ori intru pe teren. Deși clubul a spus că nu titlul este obiectivul în acest sezon, eu mereu țintesc sus, îmi place să am obiective mărețe și am spus mereu că vreau să luăm din nou campionatul. Nu pot decât să mă bucur și să-i mulțumesc lui Gabi Balint pentru acele cuvinte!". 

PROGRAM PLAY-OFF

Viitorul - Poli Iași, vineri, 21:30
Astra Giurgiu - CFR Cluj, duminică, 21:30
U Craiova - FCSB, luni, 20:34

PROGRAM PLAY-OUT

FC Voluntari - Sepsi, sâmbătă, 13:00
Dinamo - FC Botoșani, sâmbătă, 21:30
Chiajna - Gaz Metan, duminică, 13:00

clasament play-off

screenshot 1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
luisharcsa
luisharcsa  •  11 Mai 2018, 19:50

Respect CAMORA "Capitão"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează