FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - GAZ METAN 1-1

Disperat după puncte, Cristi Pustai așteaptă o victorie care să complice lupta la titlu: "E timpul"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 decembrie 2017 20:03

Cristi Pustai e mulțumit de remiza echipei sale de la Timișoara, cu ACS Poli, scor 1-1. Antrenorul speră ca echipa sa să câștige în meciul cu CS U Craiova, de etapa viitoare. 

"Am dominat repriza a doua. Știam că va fi un meci greu, de luptă, de ieri, atunci când am văzut starea terenului. Eu zic că am arătat bine, puteam câștiga toate punctele.

Se mișcă lucrurile și pentru noi. E bine că nu mai pierdem de 3 etape în deplasare. E timpul să și câștigăm. Vine un meci cu Craiova, eu sper să facem un meci bun, asta e.

E foarte important să ne întărim în iarnă, să vedem ce putem lua. Avem nevoie să ne reorganizăm repede, pentru că play-out-ul este un alt campionat. Se vede luminița de la capătul tunelului", a zis Pustai la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
915130541905898
Gabi Simon  •  05 Decembrie 2017, 10:46

D-le Pustai esti sigur ca veti cistiga in urmatorul meci cu Craiova ,nu cred cu siguranta ca veti scoate ceva din acel meci,nu aveti jucatori cum are Craiova acolo vor cistiga oltenii va spun sigur 2 solist

Vezi toate comentariile (1)
Comentează