FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB, DUMINICĂ, 20:45, TELEKOM, DIGI, LOOK, GSP.RO

Doar două lucruri și Dan Petrescu își face bagajele pentru București: "Ar lucra la FCSB. Asta trebuie să facă Becali"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 martie 2018 09:13

Mirel Rădoi a vorbit despre posibilitatea ca Dan Petrescu să ajungă în viitor pe banca celor de la FCSB. 

  • CFR Cluj - FCSB se joacă astăzi, de la 20:45, și e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look TV.

" Dan Petrescu ar putea lucra la FCSB. Dacă Becali nu va avea declaraţiile pe care le face acum, dacă nu va critica jucătorii. Pentru că Dan, oriunde s-a dus, nu a acceptat ca jucătorii să-i fie criticaţi public.

A avut probleme şi în Qatar. În momentul în care şeicul a încercat să se ia de anumiţi jucători, el a fost primul care a cerut rezilierea contractului", a declarat Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
florar
florar  •  18 Martie 2018, 13:46

Pai dupa Radoi Becali nu trebuie sa critice jucatorii ca e mai bine sa- i injure tot public ! Ca Petrescu!!!Si parca Radoi vroia sa devina proprietar de echipa din Liga 1. Inseamna ca Radoi il poate angaja el pe Petrescu...

valiza.epo
valiza.epo  •  18 Martie 2018, 11:53

Pentru ca Dan Petrescu sa poata activa la FCSB ar fi nevoie sa plece Becali!

gicab
gicab  •  18 Martie 2018, 11:52

Vorbești ca ar fi șomer mirel... dacă chiar crezi asta sigur nu știi ce înseamnă și crezi ca a fi șomer e ceva rău... dar sa trăiești din ajutorul social cum e?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează