FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB, DUMINICĂ, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Doi mari dinamoviști au prefațat derby-ul Dinamo - FCSB: "S-a pierdut farmecul, nu mai ai cu cine să te identifici" » Ești de acord?

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 08 noiembrie 2018 18:30

Marius Niculae, 37 de ani, fostul atacant al celor de la Dinamo, a prefațat derby-ul de duminică dintre Dinamo și FCSB. "Săgeată" a nominalizat jucătorii din lotul Rednic care speră să facă diferența.

"Pare un meci total dezechilibrat, nu numai din punct de vedere al clasamentului, ci și din punct de vedere al valorii. La FCSB sunt foarte mulţi jucători care pot face diferenţa într-un joc. La Dinamo lipseşte acel jucător.

Aștept asta de Nistor, de la Salomao. Hanca sper să îşi revină şi să marcheze, pentru că trece printr-o perioadă destul de îndelungată fără mari reuşite. Acesta este un meci foarte bun pentru ca el să iasă la rampă", a spus Niculae, la TV Telekom Sport.

"S-a pierdut farmecul, nu ai cu cine să te identifici"

Despre Derby de România a vorbit și Florin Răducioiu, 48 de ani, fostul atacant care făcea istorie în "Ștefan cel Mare" între 1986 și 1990. 

"Rămâne un meci al orgoliilor, al ambiţiilor. Eu sunt convins că va fi un meci bun, vor contribui foarte mult şi suporterii lui Dinamo la acest spectacol. Dar farmecul s-a pierdut, da.

În ceea ce priveşte jucătorii, valorile, nu ai cu cine să te identifici în acest moment. Am asistat la meciul lui Dinamo cu Voluntari şi nu am reuşit să identific un lider al acestei echipe a lui Dinamo. Mi-ar fi plăcut să retrăiesc meciurile de altă dată şi ca suporter", a spus Răducioiu, conform sursei citate.

Vezi și: FOTO Luana Rednic și-a intrat în drepturi » S-a fotografiat alături de ultimul transfer al lui Dinamo

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
st.il.
st.il.  •  09 Noiembrie 2018, 00:33

Haideți să nu mai vorbim ...vorbe !...Singurul (și adevăratul) derby rămâne Craiova/CFR Cluj !...Restul meciurilor rămân frecții de doi bani , cu protagoniști de râsul pământului !...De genul : luțu1/luțu2 , ana/dan , cornel.d./ilie d., rednic/bratu/nicolescu , m.m./șumi , prigoană/bahmuțan, nasty/sfăt , și multe alte exemple de cacao. Diferența dintre jocurile din ligile1/2...și cele de pe "Taraf" nu reiese decât din...telecomandă !...

faliment_fc_fcsb
faliment_fc_fcsb  •  08 Noiembrie 2018, 23:01

S-a pierdut farmecul! Unii si-au pierdut chiar numele. Ce derby? :))))

grandetorito
grandetorito  •  08 Noiembrie 2018, 21:46
Postat de alexyulyan pe 08 Noiembrie 2018, 20:22

Nu o sa se compare niciodata un Steaua - Dinamo cu un Fcsb - Dinamo. Eternul derby o sa revina peste 3-4 ani

cand pica dinamo 1948 in Liga 3 si se intalneste cu CSA :))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează