FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ARGEȘ 6-1

FOTO Dolha n-a fost singurul „ultras” celebru la Dinamo - FC Argeș » Ce sportivă a cântat tot meciul în primele rânduri din PCH

Andreea Prisăcariu (23 de ani, 330 WTA) a stat în primele rânduri din PCH în timpul victoriei obținute de Dinamo în fața lui FC Argeș, scor 6-1, în turul barajului pentru promovarea în Liga 1. +34   FOTO
Andreea Prisăcariu (23 de ani, 330 WTA) a stat în primele rânduri din PCH în timpul victoriei obținute de Dinamo în fața lui FC Argeș, scor 6-1, în turul barajului pentru promovarea în Liga 1.

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 17:39 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 18:12

Andreea Prisăcariu (23 de ani, 330 WTA) a stat în primele rânduri din PCH în timpul victoriei obținute de Dinamo în fața lui FC Argeș, scor 6-1, în turul barajului pentru promovarea în Liga 1.

Andreea Prisăcariu a fost eliminată vineri în „sferturile” turneului W40 de la Otocec, Slovenia. Recunoscută pentru afinitatea pe care o are pentru Dinamo, și-a făcut bagajele și a venit la București pentru a asista la barajul cu FC Argeș.

FOTO. Andreea Prisăcariu, în PCH la Dinamo - FC Argeș

+30 FOTO

Andreea a fost surprinsă chiar în primele rânduri ale Peluzei Cătălin Hîldan. A cântat și și-a încurajat favoriții pe durata întregii partide. 

Emilian Dolha (43 de ani), fostul portar al lui Dinamo, recunoscut pentru simpatiile sale roș-albe, a vizionat meciul cu FC Argeș, 6-1, dintre ultrașii Peluzei Sud.

Andreea Prisăcariu, membră DDB

În 2021, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu s-a înscris în programul DDB. Ea explica atunci legăturile sentimentale pe care le are cu echipa din Ștefan cel Mare.

„Antrenorul meu m-a dus la meciurile lui Dinamo de când eram mică. Am început să simt și să sufăr pentru Dinamo. Dar niciodată nu am suferit ca acum. Cred că acest club se poate salva prin noi. Uneori sunt condusă în ultimul game din setul decisiv. Adversarul are 3 mingi de meci. Atunci e cel mai greu, DAR NU POT SĂ MĂ OPRESC. Dinamo e în aceeași situație.

Am cumpărat bilete până acum, cumpăr până la capăt. Sunt multe meciuri pe care le-am câștigat când părea că nu mai am nicio șansă”, spunea Prisăcariu în 2021.

VIDEO. Andreea Prisăcariu și pasiunea ascunsă din tenisul masculin: „Îmi place foarte mult stilul lui Berrettini”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Fostul jucător de la FCSB a semnat în Liga 1 » Unde a ajuns fotbalistul pe care Becali l-a pus pe lista „indezirabililor” după doar câteva meciuri

Petrescu, primele declarații după ieșirea necontrolată de la finalul meciului cu Farul: „E clar că am greșit. Mi-am cerut scuze” + Ce spune despre plecarea de la CFR Cluj

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
parintele.gurgui
parintele.gurgui  •  01 Iunie 2023, 21:36
Postat de satyricon pe 31 Mai 2023, 18:23

Se integrează bine cu tatuajele pe care le are și nivelul intelectual!

De ce Gigele ca nu tine ca tine cu asociatia familiala gigista fc10sb??...Pai fata are mai multa minte ca tine, asta e evident, pentru ca ea a ales un club care mai si castiga!

creeperno807
creeperno807  •  31 Mai 2023, 22:37

Nu-i nevoie sa produca mult tenis ca sa faca bani

radumatei
radumatei  •  31 Mai 2023, 18:46

Incredibil, puteam să jur că e la Roland Garros pregătindu-se să o facă uitată pe Halep. Când colo, ea era în peluză la Dinamo. Foarte frumos, dar nu vi se pare că 90% din știrile despre Prisăcariu (și nu-s puține!) se referă la tatuaje, pictoriale incendiare, bîrfe, hobby-uri și doar vreo 10 la sută au de-a face cu tenisul?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează