FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo joacă tare în „cazul Rotariu”! Până când așteaptă un răspuns de la fotbalistul pe care Gigi Becali l-a scos în afara lotului

Dinamo joacă tare în „cazul Rotariu”
Dinamo joacă tare în „cazul Rotariu”

Articol de - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 13:35 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 13:47

Dinamo îl vrea înapoi pe Dorin Rotariu, este dispusă să-i ofere până la 15.000 de euro/lună salariu, însă „câinii” sunt nemulțumiți de tergiversările fotbalistului. Detaliu care l-a dezamăgit și pe Zeljko Kopic, dacă jucătorul nu va oferi un răspuns până de Crăciun, ”haita” renunță la această pistă

Dinamo este interesată de readucerea lui Dorin Rotariu, 28 de ani, în "haită", dar nu așteaptă la nesfârșit un răspuns al jucătorului aflat până în vară sub contract cu FCSB.

GSP.ro a informat în exclusivitate despre interesul pe care roș-albii îl manifestă, din nou, pentru jucătorul ce s-a ridicat în fotbalul mare în tricoul "câinilor", iar afacerea se poate realiza din perspectiva celor de la FCSB. Gigi Becali vrea să scape gratis de fotbalist, ca să nu-i mai plătească salariul până la vară internaționalului. Vrea să facă o economie de 120.000 de euro, doar în cazul lui.

Zeljko Kopic e amuzat, în premieră, de când a preluat Dinamo: „Dacă ar veni toți, n-am avea camere la Săftica!”. Apoi, a devenit spartan: „Mergem la război”
DINAMO - FC VOLUNTARI
Zeljko Kopic e amuzat, în premieră, de când a preluat Dinamo: „Dacă ar veni toți, n-am avea camere la Săftica!”. Apoi, a devenit spartan: „Mergem la război”

Djokovic, Rotariu şi Ganea nu vor pleca în cantonament. Compagno este jucătorul nostru, nu sunt încă dezamăgit de el. Să îşi găsească echipe ceilalţi. Nu cer bani pe ei. Doamne, miluieşte! Eu când nu vreau un jucător, poate să îl ia oricine, contracandidată, oricine
Gigi Becali, patron FCSB, la Fanatik

Dinamo e dispusă la sacrificii, nu apreciază indecizia lui Rotariu

Totuși, conform surselor GSP, Roti nu se grăbește să ofere un răspuns celor de la Dinamo. "Câinii" s-au interesat de situația lui, doar că mijlocașul ofensiv tergiversează. Mai este și în atenția altor echipe din Liga 1, Hermannstadt și UTA, caută și o altă variantă în străinătate.

Dinamo este dispusă să facă un efort financiar considerabil pentru Dorin, până la 15.000 de euro/lună salariu, în condițiile în care jucătorul câștigă cu 5.000 de euro/lună în plus la FCSB.

Indecizia lui Roti l-a supărat pe Zeljko Kopic, noul antrenor al "câinilor", care ar fi agreat transferul, plăcându-i profilul de fotbalist al lui Dorin, însă croatul a transmis șefilor că Dinamo nu trebuie să se roage de nimeni și el are nevoie de oameni la echipă care să fie dispuși să se implice total pentru salvarea de la retrogradare.

Ar ajuta-o pe Dinamo transferul lui Dorin Rotariu?

Da
Nu

12mii de euro este salariul cel mai mare acum de la Dinamo, în dreptul fundașului brazilian Lucas Alves

44de minute a jucat în medie Roti la FCSB în cele 7 meciuri (5 de L1, 2 de Cupă), fără nicio reușită

Roti până de Crăciun. Se pregătesc plecările de la Dinamo

"Câinii" au meci astăzi, diseară, cu FC Voluntari, de la ora 20:30, au de gând să mai aștepte până de Crăciun, cel târziu, un răspuns din partea lui Dorin Rotariu. Oricum, clubul sondează și alte piste, Andrei Nicolescu, administratorul special, a transmis public că până pe 3 ianuarie, când echipa va pleca în cantonament în Antalya, vrea să aibă rezolvate 2-3 transferuri.

În condițiile în care Dinamo va face maximum 5 transferuri în mercato invernal. Până atunci, după etapa de diseară cu ilfovenii, roș-albii vor trebui să rezolve și câteva plecări.

Primii doi pe lista celor care nu se mai integrează în planul de viitor al grupării sunt doi oameni care au contribuit la promovare, portarul Filip Dujmovic și mijlocașul Iulian Roșu. Amândoi au fost la Săftica în ultimele zile, s-au antrenat, însă nu fac parte din planurile formației.

Dinamo trebuie să ajungă la un numitor comun cu cei doi jucători, financiar, pentru a rezilia angajamentele.

30de goluri și 21 de assist-uri a adunat Roti pentru Dinamo în 142 de meciuri

2,2milioane de euro a încasat Dinamo în ianuarie 2017 de la Brugges în contul transferului lui Dorin

VIDEO Željko Kopić, declarații spartane: „Trebuie să ne pregătim ca și cum am merge la război!”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Calvarul se încheie pentru cel mai ghinionist jucător român: „Dacă Ianis Hagi a putut, eu de ce să nu pot?!” » Ar putea salva un club din Liga 1

VIDEO Experiența unui croat după primele luni în România: „E cam același vibe ca la noi”. Christian Ilic despre salvarea lui Dinamo: „Ultimele luni ne-au luat multă energie”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
mirstelistu
mirstelistu  •  23 Decembrie 2023, 09:02

Sa vina sampon lig

fibra
fibra  •  23 Decembrie 2023, 07:32

Cu banii aia platesti un jucator bun nu un rasuflat de multi ani.

elgabri
elgabri  •  23 Decembrie 2023, 02:01

Pastreaza l Nea Gigi sanatos !!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează