FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - GAZ METAN 0-0

Dorinel Munteanu a plecat nemulțumit după meciul cu Gaz Metan: ”Trebuie să găsesc altă formulă”

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 19:59

Dorinel Munteanu, 50 de ani, antrenorul Concordiei Chiajna, s-a arătat dezamăgit de evoluția jucătorilor săi ofensivi din meciul cu Gaz Metan, scor 0-0.

”Mă îngrijorează că nu marcăm, dar am fost bine organizați. E al doilea joc pe teren propriu în care n-am înscris. Azi ne-am creat foarte puține ocazii. Am câștigat un punct, dar e clar că putem mai mult.

Am avut un portar care a salvat echipa la vreo două acțiuni ale adversarului (n.r. Greab a apărat două lovituri de cap ale lui Ely Fernandes). Nu sunt mulțumit. Trebuie să găsesc și altă formulă. Voi discuta cu băieții mâine și voi analiza. Cu o victorie eram la două puncte de play-off, dar asta e”, a declarat Dorinel Munteanu la Look Sport.

”Mă bucur că în ultimele două meciuri n-am primit gol. Noi nu avem presiune, noi suntem încrezători în calitățile noastre”
Ronaldo Deaconu, mijlocaș Chiajna

”Ne-am creat câteva ocazii mari de gol, dar n-am reușit să marcăm. Trebuia să ne creăm mai multe ocazii, dar e bine că jucăm un fotbal ofensiv. Chiajna nu cred că a avut vreo ocazie mare. Nu suntem mulțumiți cu acest punct. A contat și absența lui Carlos Fortes, care e un jucător cu o talie impresionantă”
Darius Olaru, mijlocaș Gaz Metan

PROGRAM ETAPA A 14-A LIGA 1:

Vineri:
Poli Iași - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
Sepsi - Hermannstadt 1-3 (Detalii, AICI)
FC Botoșani - CFR Cluj 1-5 (Detalii, AICI)
Duminică:
Dunărea Călărași - Viitorul 0-1 (Detalii, AICI)
FCSB  - Astra Giurgiu 1-0 (Detalii, AICI)
Azi:
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0
21:00 FC Voluntari - Dinamo (Detalii, AICI)

CLASAMENT LIGA 1:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează