FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - CONCORDIA CHIAJNA 4-0

Dorinel Munteanu anunță sancțiuni dure după umilința cu Voluntari, 0-4: "Un căpitan de echipă reacționează altfel. Veți vedea mâine"

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 20:11

Concordia Chiajna a cedat categoric, scor 0-4, contra celor de la FC Voluntari. Dorinel Munteanu le transmite jucătorilor un avertisment. 

"Am făcut o partidă foarte prostă din minutul 1 până în minutul 90. Rezultatul e conform jocului. Trebuie să uităm rapid asta. Eu o să trec foarte greu pentru el. Am jucat românește. După un meci bun cu Steaua, s-a întâmplat asta.

Eu sunt responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat. Mă deranjează atitudinea unor jucători, dar până la meciul cu Dinamo o să-i fac să înțeleagă că fotbalul e foarte simplu", a declarat Dorinel Munteanu pentru Look TV. 

Andrei Marc, căpitanul Concordiei, a fost înlocuit în minutul 74 și s-a îndreptat direct către vestiare. Dorinel anunță că vor exista urmăriri după acest gest: "Un căpitan de echipă reacționează altfel. Deciziile pe care le voi lua le veți vedea diseară sau mâine".

Vezi și: VIDEO FC Voluntari, prima victorie în actualul sezonul de Liga 1 » Reușite superbe în umilința administrată Concordiei Chiajna+ Clasamentul actualizat

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  20 Octombrie 2018, 07:14

Dorinele, Dorinele! Nu te mai lauzi tu cu "analizele" pe care le faci pentru a "descifra" jocul adversarei? Inca o "descifrare" ca aceasta de la Voluntari si vei inota prin subsolul clasamentului, obligandu-ti patronul sa insoteasca echipa cu o rulota "de protocol" plina cu bunataturi de carmangerie!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează