FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - CONCORDIA 0-0

Dorinel Munteanu despre convocarea lui Ianis Hagi: "De 2 ani joacă foarte bine, e pe merit la națională, nu ca alții în anii trecuți"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 noiembrie 2018 20:12

Dorinel Munteanu a tras concluziile după remiza de pe terenul Viitorului, scor 0-0. Concordia Chiajna s-a lăsat dominată de formația lui Hagi, însă a plecat neînvinsă. De asemenea, "neamțul" a comentat și convocarea lui Ianis la naționala mare. 

"Am avut o echipă care pe teren propriu se dezlănțuie, își face jocul imediat. Am făcut un joc tactic foarte bun. În prima repriză n-au avut ocazii, am avut și noi două ocazii, dar în a doua repriză ne-am retras deliberat.

Pot să spun că sunt bucuros de joc, dar este al 3-lea joc în care nu marcăm. Dacă batem CFR, acest punct cu Viitorul e foarte bun. Nu mă mulțumește un egal, îmi doresc ca echipa să înscrie", a zis Dorinel Munteanu la TV Digi Sport.

...despre convocarea lui Ianis: "Îl felicit! De doi ani dă un randament foarte bun. Convocarea lui e meritată. În schimb în anii precedenți s-au făcut câteva convocări nemeritate. A lui e însă meritată".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
fcsbist.de.mic
fcsbist.de.mic  •  11 Noiembrie 2018, 02:44

Laudele pentru Printu au fost incluse in tranzactie

ray51
ray51  •  10 Noiembrie 2018, 20:46

Daca cineva mi-ar fi spus: vezi ca Hagi ii da 1 punct lui Munteanu, i-as fi raspuns ca face tot posibilul sa-l denigreze pe Gica. Si uite ce-a facut neverosimila formatie din Chiajna !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează