FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dorința lui Mihai Teja pe care trebuie s-o îndeplinească jucătorii » Cum vrea să i se adreseze fotbaliștii săi

Mihai Teja la conferință // Foto: Cristi Preda
Mihai Teja la conferință // Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 17:12

Dragoș Nedelcu, mijlocașul lui FCSB în vârstă de 21 de ani, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre marea dorință a lui Mihai Teja de la jucătorii săi.

„Dânsul ne-a spus că nu-şi doreşte să îi spunem Mihai şi că putem să-i spunem, la alegere, Mister, Profe, Profesore. A vrut doar să nu-i spunem pe nume”, a spus Dragoş Nedelcu.

Înaintea lui Teja la cârma roș-albaștrilor s-a aflat Nicolae Dică. Piteșteanul le-a permis jucătorilor să-i spună „Nick”. Mulți oameni din fotbal l-au criticat pe Dică pentru că i-a lăsat pe jucători să-i folosească acest diminutiv.

Steliștii au început de ieri antrenamentele în Spania, pe Costa del Sol, în tentativa de a recupera cele 6 puncte distanță de liderul CFR Cluj și de a câștiga titlul după o pauză de 4 ani.

3meciuri amicale are stabilite echipa lui Teja în Spania: Luzern (17 ianuarie), Shanghai Shenhua (20 ianuarie) și Dinamo Kiev (23 ianuarie)

Citește și:

Din Spania, steliștii trimit un mesaj categoric rivalei CFR: „Pe o scară de la 1 la 10, acestea sunt șansele noastre să luăm titlul”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1035504319811062
Romeo Daniel  •  12 Ianuarie 2019, 19:58

Profesoare:-)) Mister :-)) asta nu are nimic in comun cu fotbalul. A jucat la juniori la Steaua(rezerva) si cam atat. Singura lui calitate este etnia(becaliana) si ca va fi "ascultator"... ca si Dica....Dica a avut ghinion ca nu era machidon :-))

kordell
kordell  •  12 Ianuarie 2019, 19:50
Postat de mioriticul pe 12 Ianuarie 2019, 19:49

In schimb Teja si fotbalistii au voie sa-l cheme pe jiji „stapine“

Sau Dansu !

mioriticul
mioriticul  •  12 Ianuarie 2019, 19:49

In schimb Teja si fotbalistii au voie sa-l cheme pe jiji „stapine“

Vezi toate comentariile (9)
Comentează