FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

Două oferte consistente pentru Ibrahima Tandia, fotbalistul care a fost și pe lista lui Gigi Becali

Articol de , - Publicat marti, 22 ianuarie 2019 16:01

Sepsi vrea neapărat în play-off! Locul 4 din clasament îi dă speranțe lui Eugen Neagoe, astfel că echipa lui a refuzat zilele trecute să își vândă vedeta, pe Ibrahima Tandia, 25 de ani. 

Oficialii lui Adana Demirspor, ocupanta locului 8 în prima ligă turcă, l-au urmărit atent în cantonamentul din Antalya pe mijlocașul din Mali și au făcut o ofertă pentru acesta de 450.000 de euro.

Varianta a fost însă respinsă imediat de conducătorii lui Sepsi: "Vrem să intrăm în play-off și nu dorim să slăbim echipa în acest moment", le-au transmis covăsnenii turcilor. Cei de la Sepsi sunt dispuși totuși să negocieze pentru Tandia doar dacă discuțiile pentru acesta încep de la minimum un milion de euro.

Mijlocașul lui Sepsi a fost dorit și de Sivasspor, locul 9 din prima ligă turcă. Otomanii s-au interesat de Tandia în urmă cu aproximativ o săptămână, dar răspunsul românilor a fost același ca și în cazul noii oferte de la Adana: jucătorul este de vânzare doar pe sume ce depășesc un milion de euro. 

8 goluriîn 20 de meciuri a marcat Tandia în acest sezon de Liga 1

A DISPĂRUT CLAUZA DE 50.000

Tandia și-a prelungit înțelegerea cu Sepsi în această iarnă, el fiind în ultimele 6 luni de contract.

Interesant este că mijlocașul avea în vechiul contract o clauză care stipula că poate pleca la orice echipă achită 50.000 de euro. În noua înțelegere nu mai există această clauză.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close