FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Două variante pentru Ianis Hagi » Unde poate ajunge mijlocașul Fiorentinei în iarnă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 20 noiembrie 2017 13:23

Aflat pe lista celor de la FCSB și de la CFR Cluj, Ianis Hagi, mijlocașul celor de la Fiorentina, are șanse mici să ajungă la una dintre aceste echipe.

Cristi Bivolaru, președintele celor de la Viitorul, a declarat că, în iarnă, Ianis Hagi, 19 ani, poate pleca de la Fiorentina și merge la un club din străinătate sau reveni la Viitorul.

"Atunci când a plecat în Italia, Fiorentina a anunţat că-l va băga într-un program special de pregătire, iar antrenorul de atunci, Paulo Sousa, a zis că-i va da șanse la prima echipă. Nu mi se pare că a dat roade că pregătirea a dat roade. Nu înţeleg de ce conducerea a insistat să-l păstreze în lot, dacă Pioli nu l-a folosit deloc. Mai ales că l-a avut la pregătire, iar Ianis a avut meciuri cu realizări.

La iarnă, dacă nu se schimbă situația, Ianis trebuie să plece. Am văzut că imediat ce a apărut această variantă a împrumutului său, Gigi Becali a anunţat că-l vrea la FCSB şi a apărut și CFR. Dar eu vă spun că, dacă ar fi să se întoarcă în Liga 1, ar face-o la Viitorul. Eu cred că va rămâne în străinătate, la o echipă de prima ligă. În niciun caz nu va merge la o echipă de liga a 2-a", a spus Bivolaru la TV Digi Sport.

În acest sezon, Ianis Hagi nu a jucat niciun meci pentru echipa mare a celor de la Fiorentina.

Citește și: Hagi a vorbit despre situația ingrată a lui Ianis: "Nu are ce căuta în liga secundă, el e jucător de Serie A, un adevărat decar!" » Ce spune de plecarea în Turcia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  20 Noiembrie 2017, 19:00
Postat de onduku pe 20 Noiembrie 2017, 14:16

4, stai jos! Ianis e bun.

Si trebuie sa te lauzi ca iti plac barbatii?

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Noiembrie 2017, 18:59
Postat de onduku pe 20 Noiembrie 2017, 14:16

4, stai jos! Ianis e bun.

e bun, da` nu prea e cautat! toata lumea, inclusive el, asteapta sa ajunga ca ta-su! e imposibil ma nene! daca va avea sansa sa joace, daca vrea sa se afirme ca fotbalist, va trebui sa lase impresiile de primadona,chiar daca il cheama Hagi, si sa inteleaga odata ca pentru a reusi el trebuie sa joace ca Ianis, nu ca Gheorghe! chiar daca asta inseamna sa joace fundas central! daca nu, o sa frece bancile pe afara pana ajunge la varsta la care sa se apuce de altceva!

ortega
ortega  •  20 Noiembrie 2017, 18:39

Băi , dar ne mai slăbiți cu epava asta ? Să-l ia tac-su și să-l ducă la Kacabucspor , să-l facă căpitan ( cacofonia merge cu valoarea așchiei ) și să ajungă cu talentul ăsta extrapulifantastic în liga ț-șpea turcă ...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează