FOTBAL  »  Superliga  »  VACCINARE

EXCLUSIV Dragomir, dezlănțuit despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”

Articol de - Publicat joi, 21 octombrie 2021 14:12 / Actualizat joi, 21 octombrie 2021 15:33

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, a declarat pentru GSP.ro că Liga 1 trebuie să accelereze vaccinarea, care este singura soluție pentru salvarea vieților și a sportului. 

  • Dragomir spune că Gigi Becali are dreptul la libera exprimare, dar că „cei care sunt împotriva vaccinului sunt niște iresponsabili”

Dragomir despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”

„Vaccinarea mi se pare extraordinar de bună, nu bună, dar e târzie. Totuși, e OK și acum. Toată lumea trebuie să se vaccineze, de la copil până la bătrân. Trebuie să luăm exemplul Americii, Israelului, Franței, Angliei, Italiei, tuturor celor care s-au vaccinat le-a scăzut foarte mult numărul îmbolnăviților.

Eu m-am vaccinat și am trecut și prin boală. Am făcut ambele doze și o fac și pe a treia acum, dar să mai treacă puțin timpul că am numai o lună și jumătate de la a doua doză.

Dragomir, dezlănțuit despre vaccinare: „Ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin?!”
În România sunt peste 10 milioane de doze de vaccin administrate până în prezent

Am făcut o formă destul de nasoală în 2019, când nici nu știau aștia ce boală e. Am venit din Spania, de la meciul Barcelona - Manchester United, și atunci m-am internat și în spital, am stat două zile internat.

Tot aud că unii nu se vaccinează că nu știu ce conține vaccinul. Dar ăia care beau cola și mănâncă parizer știu ce conțin aceste produse? Ei spun că nu știu ce conține vaccinul ... Păi, când beau cola, știu ce conține? 

Cei care dau declarații antivaccinare sunt niște oameni iresponsabili. Poporul israelian, poporul englez, poporul francez, poporul american, toate astea vor să-și extermine semenii? Despre ce vorbim? Aici e știință, nu mai sunt leacuri băbești.

Știu și ce a declarat Gigi Becali. Suntem o țară liberă. Așa gândește el, ce să-i faci lui Becali? Ca el sunt puțini, să știți. 

Bineînțeles că antivaccinarea poată să pună sportul în pericol. Cine nu se vaccinează nu are ce să caute nici pe teren, nici în afara lui”, a zis Dragomir pentru GSP.ro. 

  • România are una dintre cele mai slabe rate de vaccinare din Europa, aproximativ 33%, și este în topul mondial privind victimele de COVID-19;
  • Autoritățile au impus masca obligatorie în toate spațiile și au anunțat că vor veni cu măsuri restrictive pentru cei care nu sunt vaccinați. 

Citește și: 

„Bunica mea a murit, pe tata l-am salvat în ultima secundă” » Ministrul Novak, mesaj pro-vaccinare: „E dureros să vezi ştirile, e dezastru”

Discurs manifest al unui conducător din Liga 1: „Cei de la FRF și LPF dorm! Vaccinați-vă! Ne omorâm unii pe alții” » Mesaj pentru Biserică și conducătorii țării

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (67)
torque07
torque07  •  21 Octombrie 2021, 15:12
Postat de Christian Ciuca pe 21 Octombrie 2021, 15:00

Dragomire stai bai nene in bancuta ta, nu mai incita oamenii sa-si bage semnu Fiarei in ei, daca tu ai risipit atuul tau, jokeru tau , asu tau din maneca , adica liberul arbitru, si a bagat aia microcipu-n tine macar nu-i mai prosti si pe altii sa te urmeze pe calea Pierzaniei.

:))))))) tu chiar crezi ce zici acolo??? :))) Vai de capu' nostru de inapoiati. ! Parca suntem indigenii americani ce aruncau cu sageti si sulite in tren de credeau ca-i spiritul rau :)))))) Microcipu' microcipu!!! :)))))) Noi romanii suntem buricul pamantului. Nu conteaza ca toata Europa occidentala s-a vaccinat. Ca toate popoarele civilizate au facut tot posibilul sa vaccineze cat mai multi sa se iasa din criza in care eram. Romanu' e in cap cu "fiara" si "microcipu'" :))) acolo o sa ramanem! in 1600!

blue_lion
blue_lion  •  21 Octombrie 2021, 21:27
Postat de steaua1986. pe 21 Octombrie 2021, 17:35

Nevaccinatii sa stea in casa, ei intretin focarul de coronavirus, aglomereaza spitalele ca nu mai ai unde sa-ti faci o analiza banala.

mergi sa ti le faci la privat ca esti scutit de test covid. doar ai primit doze de-a moaca...

caravela
caravela  •  21 Octombrie 2021, 18:29
Postat de alexonex pe 21 Octombrie 2021, 18:16

Unu la mana, sunt sigur ca habar nu ai ce e ala "politruc". Doi la mana, daca ma uit la felul in care te exprimi si lipsa total de logica si coerenta din frazele pe care le debitezi, imi dau seama ca probabil marea ta realizare in viata e sa iti copiezi corect numele din buletin. Daca nu te duce capul sa intele ce am exprimat clar si sa scrii cat de cat corerent, problema e la tine, nu la mine. Repet, fugi la TV ca ala e de tine.

Nu stau acum sa ma balacaresc ca unii ca tine. Tu nu pricepi cateva randuri, asta e clar. Ai un limbaj nepotrivit si faci prea multe greseli de gramatica, sa zicem din graba sau poate esti nervos. :) Esti nervos? Am intervenit pt ca am vazut cui le vorbeai altora. Las-o usor ca nu esti tu de astfel de discutii. Tu limiteaza-te la chestii din alea, a fost sau n-a fost fault. Totusi, ca nu sa crezi ca sunt arogant, iti mai spun o data doua lucruri: 1) nu poti interpreta constitutia cum vrei tu si nici nega drepturile constitutionale a 70% vdin populatie. Astea sunt inclinatii dictatoriale. 2) Invata sa respectati parerile altora si nu-i jigni numai ca nu-ti impartasesc ideile, de parca le-ai si.....avea.

Vezi toate comentariile (67)
Comentează