FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dragoș Nedelcu răspunde declarațiilor lui Gigi Becali: „Știam metodele lui, să zică ce dorește!”

Articol de - Publicat luni, 18 martie 2019 20:08

Pus pe lista neagră și cu șanse mari să plece de la FCSB în vară, Dragoș Nedelcu (22 de ani) îi dă replica patronului.

Adus la FCSB ca un star, Dragoș Nedelcu l-a costat pe Gigi Becali 2 milioane de euro, dar în ultimele meciuri a fost cel mai slab de pe teren. Patronul și-a manifestat furia în public și nu l-a menajat deloc pe mijlocașul de 22 de ani.

Pentru prima dată după declarațiile patronului, Nedelcu a rupt tăcerea și a comentat afirmațiile celui care-l plătește cu 12.000 de euro pe lună.

„De când am semnat cu acest club ştiam unde voi veni, ştiam metodele patronului nostru, el încearcă să ne motiveze şi nu este niciun fel de problemă pentru mine că sunt criticat la televizor. Dânsul poate să zică ceea ce doreşte, eu le iau de la presă, de la televizor”, a spus Dragoș Nedelcu la TV Telekom Sport.

„Nedelcu e fotbalist? Care dă numai pase la adversari? Apreciez bunul lui simţ, poate i-a fost ruşine de Ianis, că au fost colegi de echipă. O să înfiinţez o echipă de fotbal la sală, ca să mai iau 5-6 dintre ei să-i duc acolo, la fotbal la sală, ca să luăm campionatul la fotbal la sală. Nu câştigi campionatul cu fotbalişti de fotbal la sală”
Gigi Becali

Pus pe lista de transferuri, Nedelcu mai comentează: "N-am vorbit cu patronul în ultimele luni. Dacă eu voi evolua bine în următoarele meciuri, cu siguranţă discursul patronului se va schimba!".

Ion Crăciunescu îi ia partea jucătorului: „Vă dau scris că, dacă se duce la Viitorul, într-un an îl vedeți la echipa națională. Dacă ar putea să îl ia, ar fi un lucru extraordinar pentru Hagi. Îl cunoaște. Un jucător de la Steaua mi-a spus că Nedelcu este un jucător excepțional”.

"I-l dau lui Hagi pe Nedelcu, pe banii pe care l-am luat"
Gigi Becali, patron FCSB

0 goluri și zero pase de gol are Nedelcu în actualul sezon de L1

Citește și:

Becali, finanțator principal la Astra. Gazeta a descoperit alte împrumuturi pe ascuns către echipa suspectată că a blătuit meciul cu FCSB de duminică

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (17)
badeadorian
badeadorian  •  19 Martie 2019, 10:46
Postat de ang3ldev1l pe 19 Martie 2019, 04:26

Joaca la Academica PSD Rapid, sau Frumosii nebuni ai Giulestiului, sau la AFC Clona Rapid 2, samd. Cam multe clone mai aveti

De aceea nu dormi tu noaptea ?? Ca are Rapidul prea multe locomotive in mintea ta ? ... Sa stii ca o echipa care trece de 80 de ani are dealungul timpului diferite ''fizionomii'' . Valabil peste tot in lume. C.F.R.-ul din 1923 , Locomotiva din 1956 , Rapidul din 1967 sau 2005 si acum Rapidul din 2019 sau Rapidul din 2100 sunt echipe diferite , cu ''bucatarie interna'' diferita ...dar toate sunt in esenta acelasi spirit unic RAPID !! . Ca si Dinamo , Craiova , Timisoara sau Steaua ...prietene !

1618597915124142
Alexandru Chis  •  19 Martie 2019, 08:10

Lasa mai Craciunescule ca nu esti tu cel mai indicat "terapeut"! Stiu ca esti fan Viitorul, Craiova si CFR, dar lasa sfaturile pentru altii care dau si bani, nu numai primesc, asa cum faci tu ca sa ne intoxici cu "analizele" despre fazele litigioase. faze pe acre le comentezi partizan!

alexbibirica1
alexbibirica1  •  19 Martie 2019, 05:14

„Știam metodele lui, să zică ce dorește!” ... ne dorim sa te vedem ca joci fotbal,ca nu mai dai pase la adversari, ca nu te mai lasi umilit de fostii tai colegi de la viitorul.... s.a.m.d

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close