FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Drumul lui Dinamo spre play-off se complică! Motivul pentru care Mircea Rednic s-a enervat în cantonament

Articol de - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2019 09:29

Mircea Rednic spera să aibă 90% din transferurile lui Dinamo rezolvate până la plecarea în Antalya, dar negocierile cu jucătorii se prelungesc. 

După "defrișări" masive ale lotului, "Puriul" și-a făcut o listă lungă de fotbaliști pe care vrea să îi aducă pentru a-și atinge scopul, dar planul i-a fost deja încurcat.

Deși anunțase va pleca în cantonamentul din Antalya cu 90% din transferuri rezolvate, acest lucru nu s-a întâmplat.

Atacantul Christovao are nevoie de un control medical amănunțit suplimentar, portarul Sean McDermott a reluat discuțiile cu "câinii", după ce inițial a declinat oferta roș-albilor, și tot așa. În timp ce în Antalya Rednic lucrează tactic, la RIN Grand din București fiica sa, Luana, împreună cu managementul dinamovist negociază cu jucătorii care sunt deja cazați la hotelul lui Negoiță, dar care până acum au tergiversat discuțiile cu clubul bucureștean. 

6 zileau trecut de când Dinamo a ajuns în cantonamentul din Antalya

2 jucătoritransferați în acest mercato sunt prezenți în cantonamentul "câinilor": Mustoe și Jaadi

L-a chemat și pe Muțiu

Rednic l-a chemat de urgență în Antalya pe portarul Vlad Muțiu, 23 de ani, după ce discuțiile cu Sean McDermott s-au prelungit. În primă fază, Muțiu a fost lăsat acasă alături de fotbaliștii care se pregătesc cu Iulian Mihăescu și care au devenit indezirabili în Ștefan cel Mare. Interesant este că portarul Mihai Eșanu se va întoarce la București, semn clar că "Puriul" așteaptă venirea unui goalkeeper titular. 

"Dinamo m-a format!"

Fostul căpitan al lui Dinamo, Dragoș Grigore, actualmente la Ludogoreț, a vorbit despre formația sa de suflet: "Nu am nicio favorită la titlu. Mă interesează doar ce se întâmplă la Dinamo, pentru că este echipa care m-a format. Datorită lui Dinamo am ajuns la acest nivel", a spus fundașul central la Telekom. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
508174286261303
Wlm Shkspr  •  16 Ianuarie 2019, 16:49
Postat de Laurentiu Radulica pe 16 Ianuarie 2019, 13:03

Dinamo se indreapta cu pasi repezi spre B.Iar din caini ajung ***.....!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lapusneanul
lapusneanul  •  16 Ianuarie 2019, 15:43
Postat de dinamo_fan pe 16 Ianuarie 2019, 13:35

De Radut se mai aude ceva ?

impresarul lui radut e .....vranceanu..hhahaha..

gintonic
gintonic  •  16 Ianuarie 2019, 15:29

Titlu gsp: "Motivul pentru ... M. Rednic s-a enervat in cantonament" ... WTF ???... iar inveliti peste ?!?... mancati cuvinte inca din titlu si nici nu va dati seama?! Sunteti praf !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează