FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Duckadam îi atenționează pe „câini”: „De asta are nevoie Dinamo ca să nu moară. Va avea un play-out greu”

Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 ianuarie 2019 17:27

Helmuth Duckadam, președintele de imagine de la FCSB, trage un semnal de alarmă în ceea ce privește situația în care se află Dinamo în acest moment, echipă care ocupă locul 11 în Liga 1 și căreia îi e aproape imposibil să mai prindă play-off-ul.

„În România, totul este posibil. Singura echipă care a avut și are un patron care a ştiut când să reducă salariile şi apoi să le crească a fost FCSB. De aici şi succesul lui şi probabil invidia celor din jur.

Sunt de acord cu ce a spus Ionuţ Lupescu. Dinamo are nevoie de un nou stadion ca să nu moară. Dinamo va avea un campionat foarte greu, un play-out foarte greu. Sigur, din păcate, suporterii români merg la stadion în funcţie de rezultate, iar dacă acestea nu apar, ei preferă să stea acasă. Dinamo trebuie ori să reconstruiască acel stadion, ori să joace pe un altul”, a spus Duckadam la TV Telekom Sport.

Clasament Liga 1

clasament liga

Vezi și:

FOTO Gest superb al lui Helmuth Duckadam » L-a răsplătit pe Donald Tusk cu un cadou greu de uitat

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
116318208879996
Costica Costica  •  13 Ianuarie 2019, 10:20

ba 4 de 11 metri banii nu o sa tina mult nici chiar la cioban ce dracu va faceti atunci cand banii lu asta nu o sa mai fie ha ba zi hu

jony1973
jony1973  •  12 Ianuarie 2019, 20:06

Problema cea mai mare a actualului stadion Dinamo este ca are dimensiuni foarte mici, in special latimea si echipele mici se aseaza pe doua randuri in aparare fiind foarte probabil ca meciul sa se termine 0-0 (este greu sa desfaci aparari aglomerate pe latimea mica a terenului). Ar trebui sa joace pe un teren mai mare, mai ales ca Rednic doreste sa alcatuiasca o echipa tehnica in retur.

mosvasile
mosvasile  •  12 Ianuarie 2019, 20:02
Postat de valyomanyd pe 12 Ianuarie 2019, 19:30

Am auzit ca si la Razgrad ( Bulgaria) sunt multi dinamovisti, merge ? :)))))))) Dinu nu e in conducerea lui Dinamo !

Valyomanide!Toate orasele alea enumerate de mine nu prea mai au echipe de fotbal-in afara de Arad!Intr-adevar Dinu nu mai e in conducerea lui Dinamo-Negoita ii taiase si "subventia"dar a fost intors,culmea la interventia lui Lucescu-tocmai cel pe care toxicul intrigant il barfise peste tot!Continua sa fie toxic prin trecerea pe care o are la gazetari,care in lipsa de alte subiecte ii publica toate ***!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează