FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ, SÂMBĂTĂ, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Duelul celor mai experimentați străini » Morais și Camora față-n față: "Știm cum câștigăm campionatul"

Foto: sportpictures.eu
Foto: sportpictures.eu

Articol de - Publicat sambata, 10 februarie 2018 09:00

Junior Morais și Mario Camora sunt doi dintre jucătorii cu cele mai multe meciuri în prima ligă din România care, sâmbătă, se vor confrunta în derby-ul etapei.

Brazilia versus Portugalia! Junior Morais versus Mario Camora. Derby-ul de mâine, de pe Arena Națională, dintre FCSB și CFR Cluj, aduce la start doi dintre cei mai experimentați jucători străini care au jucat în L1.

Morais a venit înaintea lui Mario în România, cu doar cinci luni, în 2011, iar în acest moment e pe locul 2 în topul fotbaliștilor cu cele mai multe prezențe, 211. A debutat pe 22 iulie, într-un meci cu Bistrița ca jucător al Astrei, echipă cu care a câștigat trei trofee: titlul, Cupa și Supercupa României.

"Presiune mare, salarii pe măsură"

"Cred că, în acest moment, în România sunt două echipe foarte bune care ne pot pune probleme. Prima este CFR pentru că are un lot bun cu un antrenor experimentat, iar a doua este Craiova pentru că are un stadion nou și un public minunat în spate.

O să ne fie foarte greu cu CFR, toată lumea își dorește să câștige campionatul. O să fie o presiune mare! Normal că la Steaua e multă presiune pentru că aici sunt cele mai mari salarii din Liga 1 și trebuie să câștigăm campionatul și să ajungem din nou în grupele Champions League", recunoaște Morais.

"Știm cum câștigăm titlul"

De partea cealaltă, portughezul Mario Camora a debutat într-un meci cu Astra, pe 24 iulie 2011. De-atunci a bifat 195 de prezențe pe prima scenă și a marcat de 5 ori. Are doar două trofee în România, un titlu și o Cupă, dar e convins că anul acesta e al CFR-ului.

"Suntem o mare familie, o echipă unită! Doar dacă vom rămâne așa până la final vom câștiga campionatul. Suntem pregătiți pentru asta, e obiectivul nostru principal. Trebuie să fim în fața Stelei pentru că știm cum se câștigă un titlu, iar Dan Petrescu ne va ajuta să ne realizăm obiectivul. Cred că putem să ajungem campioni, putem face din nou performanță pentru Cluj", spune Camora. 

1.200.000 €este cota de piață a lui Mario Camora, conform siteului de specialitate transfermarkt.de, cu 100.000 de euro mai mult decât valorează în acest moment Junior Morais

TOPUL PREZENȚELOR ÎN L1 ALE JUCĂTORILOR STRĂINI

Nume - Nr. meciuri
1. Takayuki Seto - 251
2. JUNIOR MORAIS - 211
3. Ricardo Cadu - 202
4. Nuno Viveiros - 199
5. MARIO CAMORA - 196

Caseta meciului, click pe imagine pentru zoom:

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  10 Februarie 2018, 17:53

Mario Camora, un exemplu de jucator profesionist .

sexilian
sexilian  •  10 Februarie 2018, 11:29

sper ca *** sa aiba DAUNA TOTALA,hai CFR,huo ***..........

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luisharcsa
luisharcsa  •  10 Februarie 2018, 11:09

Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Victorie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează