FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - VIITORUL 0-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - VIITORUL 0-1 // VIDEO Drăguș dă lovitura în final și o duce pe Viitorul pe locul 3!

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 16:00

Viitorul a câștigat la limită meciul cu Dunărea Călărași din etapa a 14-a, echipa lui Hagi reușind să dea lovitura pe final, după reușita lui Drăguș din minutul 88. 

O primă repriză deosebit de modestă a fost animată doar de ocazia Dunării din minutul 30: Honciu a șutat puternic, dar Cojocaru a intervenit senzațional și a menținut intactă poarta echipei sale.

Viitorul a forțat pe toată durata reprizei secunde. În minutul 71, Artean a șutat periculos de la 16 metri, dar mingea s-a dus puțin pe lângă poartă.

Ianis Hagi a fost la rândul lui aproape de gol, în minutul 82, când a executat superb o lovitură liberă de la marginea careului. Portarul Straton s-a întins și a respins însă miraculos în corner.

Viitorul a dat până la urmă lovitura în minutul 88. Lansat de Ianis Hagi, Drăguș a înscris, ajutat și de o deviere norocoasă.

În urma victoriei de la Călărași, Viitorul a acumulat 25 de puncte și a urcat temporar pe locul 3 în Liga 1. Dunărea Călărași rămâne pe locul 8, cu 16 puncte.

Dunărea Călărași - Viitorul 0-1
A MARCAT: dRĂGUȘ '88

Echipele de start

Dunărea Călărași: Straton - Gligorov, Șeroni, Dobrosavlevici, Mendy - S. Pană,  Wallace, Cucu - Al. Munteanu, Honciu, Carnat
Rezerve: Lungu, Bourceanu, Ispas, Keyta, Simion, Mediop, V. Alexandru
Antrenor: Dan Alexa

Viitorul: Cojocaru - R. Boboc, Țâru, Mladen, De Nooijer - Vână, T. Băluță, Artean - I.Hagi, Drăguș, Houri
Rezerve: Buzbuchi, Achim, Luchin, Voduț, Casap, Ciobanu, Mățan
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: Iulian Călin (Argeș) / Asistenți: Marius Nicoară (Mehedinți) și Alexandru Vodă (Alba) / Rezervă: Horia Mladinovici (București) / Observator: Irina Mîrț (București)
Stadion: Complex Municipal Dunărea Călărași

 
 

PROGRAM ETAPA A 14-A LIGA 1:

Vineri:
Poli Iași - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
Sepsi - Hermannstadt 1-3 (Detalii, AICI)
FC Botoșani - CFR Cluj 1-5 (Detalii, AICI)
Azi:
Dunărea Călărași - Viitorul 0-1
21:00 FCSB  - Astra Giurgiu
Luni:
18:00 Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș
21:00 FC Voluntari - Dinamo

CLASAMENT LIGA 1:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
dakesis
dakesis  •  04 Noiembrie 2018, 18:24

uite-asa aflam si noi de la pescarie ca meciurile viitorului dureaza doar 85 de minute. Ce ne faceam daca nu ne spuneau specialistii ca min 88 este in prelungiri...?

861553623922104
Gigel Borcanel  •  04 Noiembrie 2018, 18:10

Drăguş dă lovitura în prelungiri ... De când e minutul 88 în prelungiri ...

pihus.magnificus.
pihus.magnificus.  •  04 Noiembrie 2018, 18:08
Postat de Mihai Grandori pe 04 Noiembrie 2018, 18:05

Cum sa nu fie gretoasa cand vezi ca meci de meci toti arbitri trag ca Hagi ,simularile viitorului sunt faulturi iar henturile in care sunt trecute cu vederea . Parca ar fi o conspiratie a arbitrilor . ca e Barsan , Avram sau asta cu Dunarea toti trag la greu cu Viitura ...

sa nu mai vorbim de simularile grosolane .... parca si in meciul cu Sibiul au fost doua monumentale . degeaba le ia partea .. academia de saritori in piscina face parte din "cooperativa" .

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close