FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

După ce l-a ratat, Becali i-a făcut radiografia: "Nu e un jucător extraordinar, care să facă diferența"

Articol de GSP - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 16:15

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre Alex Ioniță II, mijlocașul Astrei dorit de CFR Cluj și care în trecut a refuzat transferul la echipa roș-albastră.

Becali a spus că Ioniță nu este un jucător care să fie decisiv pentru echipa sa și că primul "11" nu poate fi construit în jurul lui.

"Ce-i asta să refuzi așa Steaua? Lasă culorile pentru suporteri. Tu ești fotbalist profesionist. Trebuie să te gândești la familia ta, să iți asiguri viitorul. Eu cred că CFR Cluj nu va da 1 milion de euro pe el. S-ar putea să rămână la Astra.

El nu e un jucător extraordinar, care să facă diferența. Echipa nu se va face în jurul lui. Are talent, are sclipiri, dar nu e constant. Mai driblează și dă goluri, dar nu se poate ca toată echipa să depindă de el", a spus Becali la TV Digi Sport.

Citește și: Ofertă de ultimă oră pentru Alibec pentru o perioadă incredibilă » Becali a dezvăluit culisele afacerii și a avut un mesaj categoric către jucător: "Chiar n-ai atâta bărbăție și ambiție?"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
mosvasile
mosvasile  •  04 Ianuarie 2018, 19:24

Dar de ce-o mai fi vorbind de Ionita,dupa ce tanarul rapidist a scuipat pe ei!Bravo lui!

138672209828437
Gelu Oanca  •  04 Ianuarie 2018, 18:25

Turbeaza ciobanul ca este refuzata fcsb.El crede ca daca are bani poatesa duca ce pofteste,la multi le pare rau ca au semnat cu asa oame.ni

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Ianuarie 2018, 18:10
Postat de dinamo_fan pe 04 Ianuarie 2018, 16:48

la steau arbitrii fac diferenta.

Nu mi s-a parut, toate meciurile Stelei pe care le-am vazut am vazut ca se tragea pentru academicieni. Sau despre cine vorbim aici ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close