FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FC VOLUNTARI 2-3

Edi Iordănescu a făcut iureș după ce FC Voluntari l-a bătut acasă: "Manieră de arbitraj șmecherească". Ce a spus și Claudiu Niculescu

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 20:08

Edward Iordănescu, antrenorul Astrei Giurgiu, s-a declarat dezamăgit de înfrângerea suferită de echipa sa pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 2-3. În plus, tehnicianul a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Cătălin Popa. 

"Multe m-au supărat. Am încercat să fiu mai echilibrat în comentarii, în comportament. Am zis că trebuie să mă maturizez, la un moment dat eram cel mai suspendat antrenor din Liga 1. Asta am făcut până astăzi. Sunt totuși lucruri care se întâmplă, lucruri care persistă și mă deranjează: s-au strâns foarte multe lucruri împotriva noastră.

Am întâlnit o echipă care în tur ne-a bătut dintr-un penalty inventat, iar acum se întâmplă la fel. FC Voluntari a ajuns de două ori la poartă și a macat trei goluri. A fost o manieră șmecherească de arbitraj. Anumite faze s-au judecat diferit. 

S-au strâns multe. Astra a avut o perioadă de glorie meritată. Chiar dacă acum încearcă să revină în elită, e ținută jos. Suntem o echipă mică, nu atragem suficient interes, dar vrem ca deciziile arbitrilor să se ia în același fel. Asta e senzația mea, nu avem loc acolo în primele șase echipe. 

Am făcut o primă repriză foarte bună, am marcat de două ori, am avut ocazii de a marca. Lipsa de maturitate m-a deranjat în prima repriză. Am încercat să egalăm, dar nu ne-a ieșit. Probabil că eu îmi doresc prea mult. Probabil că nu avem forța unei echipe care să lupte împotriva unor măsuri care se iau în defavoarea noastră", a declarat Edward Iordănescu, la TV Telekom Sport.  

"Am jucat în fața unei echipe cu un parcurs extrem de constant până acum. Știam ce meci ne așteaptă. Ne-a ieșit până la urmă. A fost un meci spectaculos. Nu mi-a plăcut că am făcut multe greșeli în defensivă și am permis Astrei să ne marcheze două goluri. Totuși, am avut puterea de caracter să revenim și să câștigăm. Sunt trei puncte care contează în economia clasamentului. Dar trebuie să uităm de acest meci. 

Ne așteaptă un meci dificil la Sibiu în Cupa României. Vreau să ne apărăm blazonul pentru că suntem câștigătoarea trofeului. În plus, le transmit băieților încă de pe acum: această victorie nu are nicio valoare dacă nu reușim să o legăm cu o victorie viitoare cu Juventus București. 

Va fi foarte greu să prindem play-off-ul. Vom lupta pentru acest lucru. Dar nu trebuie să ne gândim departe, ci doar la prezent. Doar la iarnă vom putea spune cu exactiate la ce nivel suntem și ce obiectiv vom avea" Claudiu Niculescu, antrenor FC Voluntari

Citește aici cronica meciului Astra  - FC Voluntari 2-3

VIDEO cu golurile partidei

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (7)
bazileon
bazileon  •  23 Octombrie 2017, 00:02

Asta e scoala antrenorilor isterici de obarsie stelista: Iordanescu, Petrescu, Hagi. Nu echipele lor joaca prost, dimpotriva, joaca atat de bine incat "deranjeaza". Si atunci sunt dati pe mana unor arbitri smecheri. Cata nerusinare, cata lasitate!

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  22 Octombrie 2017, 23:13

de ce trebuie so dati pe arbitrii???? antrenorilor cu scoli de 4 5 ani voi aveti echipa VORBITI de jocul vostru de arbitraje se ocupa altii .CE arbitru a comentat , cum jucati, cate pase gresiti. sau formulele de joc?????? Nu mai vorbim de preluari pase de 2 5 metrii ,de suturi pe poarta.Voi aruncati pisica pe ARBITRAJE

kingme
kingme  •  22 Octombrie 2017, 21:48

Antrenorii romani campioni la scuze...lasa nu mai plange Iedi ca vin punctele de la TAS si totul va fi bine,o sa te ascunzi dupa punctele alea si nimeni nu isi va mai da seama ce antrenor slab esti in realitate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează