FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Edi Iordănescu a recunoscut: "S-a înțeles cu FCSB! Va fi jucătorul lor" + mesaj clar pentru Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 07 ianuarie 2019 17:04

Proaspăt instalat la Gaz Metan, Edi Iordănescu a anunțat răspicat că FCSB s-a înțeles cu Iulian Cristea, iar jucătorul va ajunge la vicecampioana României abia în vară. Asta dacă nu cumva Gigi Becali va mări oferta pentru Gaz. 

"Există interes pentru mai mulţi jucători, dar dacă e să vorbim despre ceva concret atunci Cristea a ajuns la o înţelegere cu FCSB şi va fi jucătorul lor din vară. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare.

Doresc să căpătăm mai mult respect, iar lumea să înţeleagă că de la Mediaş nu se vor lua jucători în orce condiţii.

În orele următoare voi avea o discuţie cu jucătorul în care voi clarifica anumite aspecte. Dacă FCSB nu face un efort financiar care să ne mulţumească, atunci din punctul meu de vedere jucătorul va continua aici până în vară.

Sper că va înţelege că este în interesul lui să dea totul pentru echipă şi pentru îndeplinirea obiectivelor. Dacă ei îl doresc aşa mult, atunci vor face un efort care să mulţumească Mediaşul”, a spus Edi Iordănescu conform TV Telekom Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Becali trebuie să pluseze! Cât trebuie să plătească FCSB pentru doi jucători ceruți de Teja

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
zagna
zagna  •  07 Ianuarie 2019, 22:38
Postat de steaua_promoveaza pe 07 Ianuarie 2019, 18:57

Din VARĂ, liber de contract. Ăsta e "ursul" Becali. :))) Lui îi trebuie fundaș acum, dar ia liber, la vară. Ce club penibil.. ilfovenii Fotbal Club FCSB. :)))

Talpanistule, iar dai tarcoale pe langa fotbal ? Du-te in liga 4...

zagna
zagna  •  07 Ianuarie 2019, 22:36

Ce v-a facut Becali, Edy de sunteti asa de ofticati pe el ? Iar cand va vrea antrenor la Steaua va gudurati salivand la picioarele lui... Pentru Steua, lasati dusmania asta contra lui Becali. Forza Steaua !

fairplayromania
fairplayromania  •  07 Ianuarie 2019, 19:15
Postat de Manu Ion pe 07 Ianuarie 2019, 18:35

Prosti mai sunteti !!! Daca ar fi cum ziceti fcsb era campioana ultimilor 3ani !!!!!!!

Pai aici este problema ,ca nu toate echipele sunt sateliţii lui Becali.... De aia nu ia Becali campionatul....De ce crezi ca Becali promite ca o sa cumpere jucatori exact de la echipele nesupuse? Felucitari echipelor care nu cad in capcană !!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează