FOTBAL  »  Superliga  »  GRECIA

Edi Iordănescu ar putea ajunge în Grecia! Are două oferte, una de Europa League

Edi Iordănescu
Edi Iordănescu

Articol de - Publicat duminica, 12 mai 2019 11:41

Edi Iordănescu, actualul antrenor al lui Gaz Metan, e curtat de Atromitos și Xanthi, ultima fiind fosta echipă a lui Răzvan Lucescu.

Încă o vară cu oferte din Grecia pentru Edward Iordănescu. În 2018, Xanthi l-a curtat pe antrenorul în vârstă de 40 de ani, dar acesta a preferat să semneze cu CFR Cluj, unde a fost demis în scurt timp.

Acum, Xanthi revine cu o propunere pentru actualul tehnician de la Gaz Metan. Clubul la care Răzvan Lucescu a rămas aproape trei ani (24 septembrie 2014 - 30 iunie 2017) încearcă să-l atragă pe Iordănescu. 

Iar Xanthi (locul 12 în ultimul campionat) nu este unicul club elen interesat de el. O grupare și mai puternică e pe urmele lui. Atromitos Atena, poziția a 4-a în Grecia, care va participa în ediția viitoare a Europa League, îl schimbă pe austriacul Damir Canadi. Și Edi e pe listă.

VEZI ȘI:

Răzvan Lucescu a făcut „dubla” cu PAOK, apoi a semnat un contract URIAȘ » Poate în sfârșit să se bucure: „Nu vreau să folosesc cuvinte atât de mari”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează