FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 1-1

Edi Iordănescu este încrezător că Astra se va califica în play-off » Pariul câștigat cu Alex Ioniță

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 septembrie 2017 22:30

Edi Iordănescu este de părere că Astra a meritat punctul câștigat în urma remizei cu Dinamo (1-1) și consideră că echipa lui se poate califica în play-off, având în vedere rezultatele de până acum.

"Dacă pierdeam meciul, era nemeritat. Suntem în formare, din punct de vedere mental suntem încă fragili, era extrem de important să știm să gestionăm bine meciul. A fost o primă repriză pe caream controlat-o, am avut două-trei situații bune, puteam să intrăm în avantaj la pauză.

În cea de-a doua, Miriuță a schimbat sistemul și nu am stiut să reacționăm cum trebuie, nu am fost suficient de agresivi. E important că am reacționat după gol și am reușit să aducem un punct meritat. Este la îndemâna noastră să mergem în play-off", a spus tehnicianul giurgiuvenilor la LookTV.

Astra este pe locul 4 în Liga 1, cu 23 de puncte în 13 etape, la două în spatele celor de la FCSB, care au însă un meci mai puțin disputat. 

Edi Iordănescu a dezvăluit că a pus un pariu cu Alex Ioniță, în care miza a fost convocarea jucătorului la echipa națională.

"Am făcut un pariu cu el, că în maximum 6 luni va fi la echipa națională", a afirmat Iordănescu jr., în condițiile în care Ioniță a fost chemat la națională de Cosmin Contra, pentru meciurile cu Kazahstan și Danemarca.

"Ne doream să câștigăm, mai ales după prima repriză, când nu ne-au pus nicio problemă. Cred că am făcut un joc foarte bun. Mă bucur că am reușit să revenim printr-o superexecuție a lui Romario Moise (VIDEO AICI). Am vrut să obținem toate cele 3 puncte, dar trebuie să fim realiști, ne mulțumim și cu acest punct" Alex Ioniță la LookTV

"Cu puțină șansă puteam să câștigăm, dar ne mulțumim și cu un punct până la urmă. Știam că este presiune asupra lor pentru că nu au avut rezultate, dar sunt o echipă bună. În fiecare zi rămân și execut lovituri libere, așa că mi-am luat inima-n dinți și am executat" Romario Moise la LookTV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
robotzel
robotzel  •  01 Octombrie 2017, 11:00
Postat de king.baldwin pe 01 Octombrie 2017, 09:44

Daca va va arbitra Barsan toate meciurile o sa intrati si in Ch.League!! Liga I este dominata de aranjamentele pastorite de Gigi Bulau si servantul lui, Deaconu!! Ne mai intrebam de ce nu mai avem fotbal si doar marca de aragaz fcsb dijmuieste banii din Europa??

tu esti dus cu pluta asta este sigur. ce treaba are becali la meciul dintre dinamo si astra? faptul ca cfr este cea mai avantajata echipa in acest sezon nu iti spune nimic. tu ai un fix si te uiti la fcsb pentru ca atat te duce mintea. ATAT si nimic mai mult!

king.baldwin
king.baldwin  •  01 Octombrie 2017, 09:47
Postat de minell73 pe 01 Octombrie 2017, 03:45

Bun antrenor,buna echipa. Incropita in graba,dar s-au acomodat excelent jucatorii. Bravo Astra.

Fara lovitura libera acordata TOTAL GRATUIT de arbitrul Barsan, din care Astra a egalat fraudulos ce mai ziceai, ***!!? E bun Iodangescu e din stirpea voastra de blatiștipipereni !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

king.baldwin
king.baldwin  •  01 Octombrie 2017, 09:44

Daca va va arbitra Barsan toate meciurile o sa intrati si in Ch.League!! Liga I este dominata de aranjamentele pastorite de Gigi Bulau si servantul lui, Deaconu!! Ne mai intrebam de ce nu mai avem fotbal si doar marca de aragaz fcsb dijmuieste banii din Europa??

Vezi toate comentariile (5)
Comentează