FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu i-a răspuns cu o ironie fină lui Dan Petrescu: „Devin multifuncțional. Îmi asum eșecul lui CFR Cluj” ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 04 aprilie 2019 18:26

CFR Cluj a pierdut manșa tur a semifinalei de Cupă cu Astra, scor 1-3. La final, Dan Petrescu a găsit mai mulți responsabili, printre care și pe Edi Iordănescu, omul care a început sezonul pe banca „feroviarilor”. 

Dan Petrescu nu e tocmai mulțumit de componența actuală a lotului campioanei și i-a „înțepat” pe predecesori: „S-au făcut greșeli în alcătuirea lotului aici. E prima mea înfrângere acasă ca antrenor la CFR”.

Edi Iordănescu a oferit o replică subtilă.

„Nu e treaba mea să comentez ce se întâmplă la alte cluburi. Dar vreau să precizez că după mine au mai fost doi antrenori acolo, a fost şi o pauză competiţională în care se putea interveni asupra lotului, deci nu ştiu ce legătură am eu în treaba asta.

Dan e un antrenor pe care îl respect foarte mult şi un om la care ţin la fel de mult. Dacă totuşi sunt asociat eu cu formarea lotului, atunci mă simt onorat, pentru că echipa aia e pe primul loc şi este acolo în special datorită calităţii jucătorilor din lot.

Dacă cineva mă consideră vinovat, atunci e problema lui. Înseamnă că am devenit multifuncţional, am avut timp în trei zile să pregătesc şi să contribui la victoria Gazului de la Iaşi şi, în acelaşi timp, să contribui la înfrângerea CFR-ului cu Astra. Mi le asum pe ambele”, a declarat Edi Iordănescu pentru Prosport. 

Vezi și: 

CFR CLUJ - ASTRA 1-3 // Dan Petrescu s-a eschivat când a fost întrebat de starea de sănătate a lui George Țucudean: „Dacă bunicul lui știe mai bine...”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  05 Aprilie 2019, 13:34
Postat de luker pe 04 Aprilie 2019, 21:00

Un habarnist de antrenor. E vina voastra ca’i tot bagati in seama.

La cine te referi ca-i habarnist?

luker
luker  •  04 Aprilie 2019, 21:00

Un habarnist de antrenor. E vina voastra ca’i tot bagati in seama.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează