FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu îl cere pe MM înapoi pe bancă! L-a testat MM? + Care e condiția nemaivăzută la FCSB a tehnicianului

Articol de , , - Publicat duminica, 26 mai 2019 09:21

Edi Iordănescu i-a transmis și lui Becali că vrea să-l aibă alături pe directorul sportiv MM Stoica, care și-a anunțat înaintea meciului cu CFR retragerea din spațiul tehnic al FCSB:

"Nu voi mai sta pe bancă fiindcă m-am săturat să fiu înjurat non-stop, peste tot pe unde jucăm"

Acesta a fost anunțul cu care Mihai Stoica și-a făcut "retragerea" de pe banca FCSB-ului. De fapt, la ultimul meci din play-off, 1-0 cu CFR, n-a fost deloc la stadion, patronul motivând absența prin faptul că MM a fost de urgență la dentist.

Stoica s-ar putea întoarce totuși mai devreme decât ar fi crezut în spațiul tehnic al vicecampioanei. Edi Iordănescu, care este ca și instalat "principal" la FCSB, dar a cărui numire se va oficializa peste 8-10 zile, îl vrea lângă el în timpul partidelor pe directorul sportiv.

Edward, care încă n-a discutat cu MM cu privire la colaborarea pe care o vor avea, i-a transmis lui Gigi dorința ca Stoica să revină asupra deciziei și să stea în continuare pe bancă.

Condiția: fără telefon!

Iordănescu jr. are și o condiție în privința lui MM: nu va accepta ca directorul sportiv să aibă asupra lui telefonul mobil. De altfel, Edi i-ar fi cerut lui Becali ca nimeni dintre cei care vor lua loc pe bancă să nu dețină telefon asupra lui!

Edward și MM au mai colaborat, tot la FCSB, între septembrie 2010 și martie 2011. Atunci, primul era secundul lui Lăcătuș, iar al doilea, managerul clubului.

Inițial foarte bună, relația dintre cei doi s-a deteriorat, mai ales în stagiunea 2015-2016, când pe parcursul play-off-ului, MM a avut o reacție dură la adresa lui Edi, care atunci era antrenor la Pandurii: "M-am cam săturat de tot ce face și tot ce zice Edi Iordănescu!".

L-a testat MM pe Edi?

Apropiați ai lui Mihai Stoica susțin că anunțul acestuia de a nu mai sta pe bancă a fost, de fapt, o încercare a directorului sportiv de a afla în mod clar dacă Iordănescu jr. îl dorește sau nu alături de el.

MM a spus public că nu va mai lua loc pe bancă știind că Gigi îl dorește pe Edward, după care a așteptat reacția viitorului tehnician.

Gazeta a scris zilele trecute despre rolul extrem de important și influența pe care MM le are în club, el fiind, practic, principalul sfătuitor al lui Becali. Toți tehnicienii care nu au văzut asta și nu l-au considerat pe Stoica un aliat au avut de suferit și au plătit chiar cu postul.

"Mă criticați că știu să-mi fac contractele bine?"

Edi Iordănescu a comentat la ProX faptul că la aproape toate echipele pe la care a fost nu a reușit să rămână un sezon întreg, cu excepția campionatului 2015-2016, când l-a bifat pe tot la Pandurii:

"Când antrenorii din România nu știu să-și facă contractele, îi criticăm. Când e invers și își fac contracte bune, când au principii, tot îi criticăm. Eu am plecat de la Tg. Mureș pentru că un oficial al clubului a intrat în vestiar și mi-a înjurat jucătorii. Am plecat pentru că mi-am respectat principiile. De la Astra am plecat din cauza problemelor financiare, după ce am dus echipa în play-off. CFR a fost singurul club unde efectiv mi s-a oprit contractul brusc. Eu mi-am îndeplinit obiectivele peste tot! La Astra trebuia să scap de la retrogradare și am ajuns în play-off".

"Prezența lui Mihai Stoica pe bancă m-a ajutat și cred că ar ajuta orice antrenor fiindcă știe mult fotbal și poate veni oricând cu un sfat util, cu o informație"
Nicolae Dică, fost antrenor FCSB

"Ilie Dumitrescu e ca un frate mai mare pentru mine și merg cu el oriunde, dar nu l-am cerut director sportiv cu mine la Steaua. Când eram copil, eram gelos pe Ilie și pe Dan Petrescu pentru că mi se părea că tatăl meu îi iubea mai mult decât pe mine"
Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

"Vorbesc des cu Gigi Becali la telefon. Discutăm constant. Vorbim foarte multe lucruri, însă negocierile nu se poartă la telefon. Ele se fac stând la masă"
Edward Iordănescu, antrenor Gaz Metan

Citește și:

Becali s-a simțit „țepuit” și de cel mai bine plătit jucător: „A luat bani degeaba un an de zile” » Are dreptate?

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
serg_iordan
serg_iordan  •  26 Mai 2019, 22:25
Postat de andy_2008 pe 26 Mai 2019, 20:08

Un antrenor care nu a castigat nimic si se lauda ca stie sa si negocieze contractele.Pai nu se facea avocat sau jurist???

Juristul fcsb e Alibec... ma Mir ca nu știi asta

andy_2008
andy_2008  •  26 Mai 2019, 20:08

Un antrenor care nu a castigat nimic si se lauda ca stie sa si negocieze contractele.Pai nu se facea avocat sau jurist???

nebraska
nebraska  •  26 Mai 2019, 11:45
Postat de 7manuel pe 26 Mai 2019, 11:38

Clona esti tu, ***, care postezi dupa 100 de conturi. ***!

Aoleu, am dat de prosti aici, pe gigisport parca nu-s asa multi.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează