FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Edi Iordănescu, la un pas de plecarea de la Astra: "Decizia aparține conducerii" » De ce depinde viitorul antrenorului

Articol de GSP - Publicat marti, 02 ianuarie 2018 13:17

Edi Iordănescu se află în vacanță, însă e gata să renunțe la funcția de antrenor al Astrei dacă Alex Ioniță va fi vândut la CFR Cluj și conducerea giurgiuvenilor nu-i va găsi înlocuitor.

"Mi-aş dori să rămân la Astra cel puţin până la vară, însă în fotbal nu poţi fi niciodată sigur ce urmează. A fost foarte multă muncă depusă în ultimele şapte luni şi nu a fost deloc uşor. Am avut un parcurs extrem de bun, ţinând cont de contextul din vară, şi aş vrea ca împreună cu jucătorii să încununăm acest traseu cu o prezenţă în play-off.

Într-un interval de timp foarte scurt am pus bazele unei echipe noi, însă pentru a deveni una realmente competitivă şi puternică mai e nevoie de multă muncă, de timp şi, urgent, de doi, trei jucători, pentru că nu suntem acoperiţi nici măcar din punct de vedere cantitativ.

M-am asigurat că a înţeles şi conducerea acest lucru, foarte urgent şi capital pentru a avea speranţe la play-off. Altfel, şansele vor fi mici! Este momentul conducerii, decizia le aparţine. La fel şi viitorul meu este în strânsă legatură cu acţiunile din zilele următoare", a declarat Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

clasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  02 Ianuarie 2018, 19:46

Alex Ionita a declarat la tv ca ar vrea sa joace la CFR!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  02 Ianuarie 2018, 15:33

Edy Iordanescu e aproape sa ii bage pe astra in playoff in detrimentul "altei echipe" deci trebuie indepartat urgent. Nu asa s-au inteles.

166519390404871
Cristian Gherasim  •  02 Ianuarie 2018, 15:29

Atata minte ai tu mai zorrozabal.Pai Astra a luat 4 puncte din 6 Stelei.Voi numai blat vedeti ,desi Steaua sau bine cum va place voua sa spuneti FCSB e singura echipa care de cand investeste Becali joaca in grupele europene, iar de vreo 6 ani a prins primavara in Europa.La mintea voastra ei fac blaturi si-n Europa.Pai Voluntari echipa la care Steaua imprumuta in fiecare an jucatori si-a dat viata cu Steaua facand 0-0 pierzand categoric 3-0 in fata CFR ,pana si-n fata insolventilor de la Dinamo au cedat cu 2-0 Voluntari.Ceea ce va roade pe voi e ca Becali investeste bani in Steaua an de an ajunge in primavara europeana ,iar ceilalti daca castigati un an titlul in Romania va sufocati si dupa sunteti ciuca batailor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează