FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Ce se întâmplă cu Edi Iordănescu? Antrenorul a comentat ironic declarațiile președintelui de la Gaz Metan: „Batem palma de câte ori ne vedem”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 20:24

Edi Iordănescu a fost prezent la meciul Voluntari - Hermannstadt 2-1, iar la final a discutat despre posibila plecare la FCSB. Tehnicianul neagă o posibilă prelungire a contractului pe 3 ani cu Gaz Metan, așa cum a anunțat președintele Mărginean.

„Am discutat multe lucruri cu Becali, dar nu poate exista o colaborare când deja am o colaborare altă echipă. Mă consult cu tatăl meu, dar deciziile îmi aparţin. Orice speculaţie în plus îmi creează un disconfort.

Mă onorează interesul lui FCSB, înseamnă că munca mea e apreciată. Restul nu comentez.

Am înţeles că am bătut palma cu domnul Mărginean. El e preşedintele clubului, e prietenul meu, batem palma de câte ori ne vedem. Eu mai am contract un singur an", a spus Iordănescu Jr.

VEZI ȘI:

Lovitură pentru FCSB! Anunț despre situația lui Edi Iordănescu: „Am bătut palma! Semnăm pe 3 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  28 Mai 2019, 08:25

Io v-am spus din capul locului ca omul nu vine la FC fcsb din 2 motive clare: 1) nu e complet prost 2) nu e disperat. Nimeni care nu îndeplinește măcar unul dintre cele 2 criterii nu vine sa fie slujitor (parca asta e termenul favorit al lui ne-a jjjijji) la FC fcsb. In plus e încă tânăr, visul lui e sa antreneze Steaua in Ghencea și sa joace cu echipa in Templu, nu la Clinceni, iar a merge acum la FC fcsb i-ar ruina complet relația cu suporterii Stelei.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  27 Mai 2019, 22:26

bate toba, fara maini, fara picioare

Vezi toate comentariile (2)
Comentează