FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - ASTRA 1-1

Edi Iordănescu nemulțumit, după remiza cu CS U Craiova: "Și Barcelona ar fi invidioasă pe noi"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 august 2017 20:33

Edi Iordănescu s-a declarat nemulțumit de faptul că echipa sa a avut de disputat 10 meciuri în ultima lună, la finalul meciului de la Severin jucat înpotriva celor de la CS U Craiova, încheiat la egalitate, scor 1-1.

"Trebuie să fim realiști, am pregătit jocul să nu pierdem. Craiova și-a păstrat nucleul important de jucători din sezonul trecut si a reușit niște mutări foarte eficiente vara asta, iar noi ne-am strâns din mers. Mulți jucători nu au făcut pregătirea, nu am avut timp de selecție.

Suntem echipa cu cele mai multe jocuri în aceast început de sezon, ne-au consumat deplasările din Azerbaijan și Ucraina. O să ajungem la 10 jocuri într-o lună, cred că și Barcelona ar fi invidioasă pe noi în momentul acesta", a spus Edi Iordănescu la TV Digi Sport. 

Astra a jucat în preliminariile Europa League în această lună, întâlnind în turul al doilea Zira, iar în runda a treia a fost eliminată de ucrainenii de la Oleksandria (0-1 la general). 

"Un punct este binevenit, deși dacă eram mai atenți puteam să plecăm cu mai mult. Echipa a căzut fizic în repriza a doua" Edi Iordănescu

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  06 August 2017, 21:39

un singur eveniment mai asteptam: ca o echipa din republica moldova sa elimine o panarama de echipa romaneasca! daca te vaiti dupa ce ai jucat cu agiamii de te miri pe unde...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează