FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Edi Iordănescu pare gata să preia Craiova: „Sunt la curent cu antrenamentele”

Edi Iordănescu e gata să devină antrneorul Universității Craiova
Edi Iordănescu e gata să devină antrneorul Universității Craiova

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2020 14:02

Edi Iordănescu (41 de ani) pare tot mai aproape s-o lase pe Gaz Metan pentru Craiova, iar mutarea s-ar putea face chiar în acest final de sezon. 

Gazeta Sporturilor a anunțat că Iordănescu și Mihai Rotaru au negociat și ar ajuns la un acord, dar finanțatorul oltenilor a negat. Acum, antrenorul face o serie declarație ciudată. 

Edi Iordănescu „Sunt la curent cu ce e la Craiova”

Edi Iordănescu, care a mai fost dorit de Craiova, a vorbit despre cum se pregătesc echipele în timp ce Liga 1 este suspendată și a spus că știe ce se întâmplă la antrenamentele echipei lui Corneliu Papură.

„În momentul de faţă nici dacă ne-am dori nu am putea să ne reunim să ne pregătim. Ştiu că şi Craiova se antrenează şi chiar pot să spun că acolo chiar sunt la curent cu ce se întâmplă pentru că întâmplător am mai auzit şi am jucători cu care am mai colaborat. Se antrenează câte trei, separat, cu distanţă. Vom avea trei săptămâni de pregătire şi săptămâna competiţională. Mi-e şi teamă să mă gândesc ce soluţii se vor găsi şi atunci mi-e greu în momentul de faţă ca să dau garanţii chiar dacă mi-ar plăcea asta”
- Edi Iordănescu la TV Telekom Sport

  • Edi Iordănescu este la Gaz Metan din ianauarie 2019. A mai antrenat la Fortuna Brazi, FCM Tg. Mureș, Pandurii, ȚSKA Sofia, Astra și CFR Cluj. 

VIDEO Antrenamente pe BLAT în Liga 1: mai multe echipe au reluat pregătirie! Doar FCSB plătește!

 Citește mai multe știri din Liga 1:

Gigi Becali a pus ochii pe atacantul unei rivale! E gata să-l dea la schimb pe Harlem Gnohere

Cornel Dinu continuă dezvăluirile » Ordinul lui Ilie Ceaușescu despre Steaua și Dinamo: „Apucaţi-vă, bă, şi faceţi două echipe bune!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gazistu
gazistu  •  03 Mai 2020, 19:09

de vreo 6 luni e transferat la Craiova,

stefan..
stefan..  •  03 Mai 2020, 17:15

Sa nu fie vreo alta invenție . Iordănescu este un antrenor decent pentru prima liga, iar Universitatea Craiova ar intra in normalitate. Cu o conditie : Rotaru sa renunte la Cartu si Papură. Altfel, s-ar repeta episodul Piturcă .

maryan72
maryan72  •  03 Mai 2020, 15:21

nu ai fi primul si nici ultimul electrocutat .

Vezi toate comentariile (3)
Comentează