FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu reaprinde conflictul cu oficialii lui CFR Cluj: "Asta nu se regăsea acolo!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 august 2018 21:27

Edi Iordănescu afirmă că accederea în grupele Ligii Campionilor nu a fost unul dintre obiectivele prevăzute în contractul semnat cu CFR Cluj. 

"E adevărat că a fost o clauză de reziliere, dar a fost în oglindă. Ambele părţi aveam obligaţia de a respecta acel contract pe trei ani. Erau nişte obiective impuse, dar calificarea în grupele Ligii Campionilor nu se regăsea printre acestea.

A fost decizia clubului şi pot spune că nu a fost de latura tehnică sportivă. A fost altceva şi nu vreau să mai vorbesc. E normal că s-a activat acea clauză. Când am fost abordat de CFR, eram în discuţii avansate cu un club din Turcia. Ştia şi patronul de la CFR de această afacere. I-am şi spus că vin la CFR pentru performanţă, nu pentru bani. Nu îmi doresc să fac bani din rezilieri, ci din performanţe sportive", a declarat EdiIordănescu la TV Telekom Sport.

Iordănescu a luat 350.000 de euro la plecarea de la CFR, după doar 3 meciuri în care a stat pe bancă.

Vezi și: EXCLUSIV Qaka, transfer dubios la FCSB! » Becali a răscumpărat procente din jucător de la un moldovean implicat într-o rețea criminală din Italia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  15 August 2018, 09:09

mai bine hai la Poli Tms. gratis decat sa te plictisesti si sa vorbesti ...de fostul Club

thirteen
thirteen  •  15 August 2018, 01:31

Eu iti puneam o clauza (post reziliere)...iti dau banii dar nu mai vorbi dea ***.La felul cuma aratat CFR cu Malmo in tur trebuia sa-ti dai tu demisia.Ce-ai crezut ca CFR vrea sa castige campionatul pentru drepturile TV? .....nu ma...pt banii din CL si tu tratezi de-a moaca asta?OUT

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maradona5
maradona5  •  14 August 2018, 23:57

Atunci nu lua banii aia nemunciti bai Edi

Vezi toate comentariile (3)
Comentează