FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu recunoaște discuțiile cu Gigi Becali: "Nu am respins din start ideea de a colabora cu nimeni"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 noiembrie 2018 21:19

Edi Iordănescu, 40 de ani, antrenor liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, recunoaște că în trecut au existat discuții cu Gigi Becali pentru preluarea postului de antrenor.

"Venirea mea la FCSB a fost numai sub forma unor discuții amicale și chiar cu o nuanță de glumă la mijloc.

Eu nu am respins din start ideea de a colabora cu nimeni. Nu am închis ușa în fața nimănui. Pot fi competitiv și produce performanță doar atunci când lucrurile se întâmplă așa cum vreau eu. Când încerci să îmi impui ceva, nu mai pot menține același nivel.

Lucrurile au ieșit în presă mai mult ca niciodată în cazul lui Dică. El a ars niște etape din punctul meu de vedere. A venit din Liga a treia direct la campionat și la cupele europene, la un club cu așteptări foarte mari. În meseria asta toate elementele astea contează foarte mult", a declarat Iordănescu la TV Telekom Sport. 

"Cred că FCSB poate mai mult, mult mai mult. Nu știu ce se întâmplă, FCSB a investit foarte mult și are potențial, are jucători care au confirmat în alte părți"
Edi Iordănescu

Vezi și: Helmuth Duckadam e dur cu jucătorii de la FCSB: "Are dreptate Contra. Nu se ridică la nivelul lui Stanciu sau Maxim"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
108917206757657
Valentin Ciocea  •  20 Noiembrie 2018, 09:13
Postat de martinpen pe 19 Noiembrie 2018, 22:27

Edi, pe tine nu te-a vrut Mache. Are boala pe tine si i-a convins pe toti sa ii spuna lui gg ca nu esti de fcsb.

unde a fost csa steaua , toata perioada in care becali juca chiar in ghencea cu numele de steaua , sau cand incasa chirie de la becali , pe ce nume facturau chiria

105662257060988
Eugen Qy  •  20 Noiembrie 2018, 06:05
Postat de faliment_fc_fcsb pe 19 Noiembrie 2018, 22:17

FC FîCîSîBî nu e Steaua Bucuresti!

Înființarea, în 2003, a unei societăți comerciale pe acțiuni sub același nume (SC Fc Steaua București SA) – fără acordul și fără ca aceasta să intre în strategia clubului mamă CSA Steaua sau a Ministerului Apărării Naționale – și preluarea de către această societate a întregii activități fotbalistice a asociației non-profit sub marca ”Steaua București”, a generat o problematică complexă care a fost – și este în continuare – obiectul a numeroase acțiuni în justiție, de la a căror finalitate se așteaptă eliminarea derutei și lămurirea opiniei publice asupra legitimității și legalității privatizării forțate a celei mai iubite echipe din fotbalul românesc.

martinpen
martinpen  •  19 Noiembrie 2018, 22:27

Edi, pe tine nu te-a vrut Mache. Are boala pe tine si i-a convins pe toti sa ii spuna lui gg ca nu esti de fcsb.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează