FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Edi Iordănescu și-a intrat în drepturi la Gaz Metan și pregătește transferul unui fost stelist

Marian Pleașcă, în stânga, a strâns doar 13 meciuri la FCSB / FOTO: GSP
Marian Pleașcă, în stânga, a strâns doar 13 meciuri la FCSB / FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 ianuarie 2019 15:07

Edward Iordănescu a primit asigurări că beneficiază de libertate totală la Gaz Metan, iar noul antrenor al medieșenilor a început deja să-și creioneze strategia cu care vrea să califice echipa în play-off.

Iordănescu jr. vrea să-l aducă la Mediaș pe Marian Pleașcă, fundașul dreapta de 28 de ani liber de contract după despărțirea de FCSB, anunță TV Digi Sport.

Pleașcă și Iordănescu au mai colaborat la Pandurii, iar antrenorul vrea să-i acorde o mână de ajutor fotbalistului intrat în anonimat după ce și-a reziliat contractul cu FCSB. 

Pleașcă a evoluat de-a lungul carierei pentru Minerul Lupeni, Pandurii, FCSB și FC Voluntari. A strâns și o selecție în naționala României, din păcate una de tristă amintire: fundașul a suferit o ruptură de ligamente în meciul amical Belgia - România 2-1 din 2011, accidentare care i-a schimbat complet traiectoria în următorii ani.

În plus, în perioada junioratului efectuat la LPS Tg. Jiu, Marian Pleaşcă a trecut printr-o cumpănă care a fost pe punctul să pună capăt prematur carierei sale de fotbalist: "La un moment dat, se punea problema să se lase de fotbal. Doctorii din Târgu Jiu nu mai voiau să-i dea viza medicală, pentru că i-au descoperit suflu sistolic".

CV Marian Pleaşcă
- Născut pe 6 februarie 1990
- Evoluează pe postul de fundaș dreapta
- A debutat la Pandurii pe 22 septembrie 2009, în meciul cu Poli Iaşi (1-3) din Cupa României
- A debutat în Liga I pe 30 aprilie 2010, în partida Gloria Bistriţa - Pandurii 1-0

Vezi și: EXCLUSIV Edi Iordănescu BLOCHEAZĂ FCSB! Prima decizie pe care a luat-o din funcția de antrenor al Mediașului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
207979096630676
Popirlan Ionel  •  06 Ianuarie 2019, 19:04

care fost stelist prostilor,poate *** ca si voi.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adiktedz
adiktedz  •  06 Ianuarie 2019, 18:30
Postat de gazistu pe 06 Ianuarie 2019, 16:45

Unde sa joace asta ca acolo e Cretu si Romeo! De 4 sezoane se chinuie italianul Romeo sa castige un post de titular in fata lui Cretu, dar degeaba, apai cu asta nici atat nu cred ca va rupe gura targului!

Romeo nu cumva e mijlocas?

capca1
capca1  •  06 Ianuarie 2019, 17:07

Dacă pleacă Benzar de la FC FCSB, MM aduce fundaș: pe Gabi Matei, care, conform spuselor marelui director sportiv, va domina “Naționala”! Dar, cu priceperea-i absolută, MM o s-aducă un fundaș stânga, pe care-l poate juca mijlocaș ofensiv și o să-l coboare pe Fl. Coman fundaș dreapta ! Sau, mai știi, l-or pune pe Bălgrădean , ca să poată să joace in poartă Andrei Vlad, Messi al portarilor ! ‘Ai, băi, fotbalul este ușor, pe Gigi îl harnește repede, ia să vezi cum ieșim pe FB după ce ne mai batem prin cluburi !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează