FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - ASTRA GIURGIU 0-0

Edward Iordănescu a luat foc după meciul cu Sepsi, 0-0: "E lipsă de respect, o insultă la adresa fotbalului"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 20:28

Edward Iordănescu, tehnicianul Astrei Giurgiu, a avut o reacție tranșantă după remiza obținută de echipa sa pe terenul lui Sepsi, 0-0. Antrenorul giurgiuvenilor consideră că echipa sa ar fi trebuit să câștige meciul la "masa verde". 

"Cred că e un rezultat echitabil. Noi am venit pentru toate cele trei puncte, dar nu întotdeauna putem obține ceea ce ne propunem.Sunt pretențios, dar avem potențialul necesar să intrăm în play-off. Am încredere că parcursul bun de până acum poate fi încununat cu o calificare în play-off.

Mă simt efectiv afectat. Simt că ce s-a întâmplat astăzi a fost lipsă de respect, o insultă. Cred că fotbalul ar trebui să se desfășoare doar pe teren, dar ce s-a întâmplat azi a fost în contradicție cu legile fotbalului. Nu vreau să fim luați de fraieri! Cred că era normal ca brigada de arbitri să iasă afară, să constate că s-a nocturna s-a întrerupt încă o dată, și să termine partida.

E o insultă la adresa tuturor. Îmi pare rău că trebuie să spun aceste lucruri. E normal ca atunci când se plătesc atâția bani cluburile să fie responsabile", a declarat Edward Iordănescu, la LOOK TV. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (20)
1109193515815929
Calm Arius  •  16 Octombrie 2017, 10:57

NU ESTE CHIAR ASA! DACA SE ARANJEAZA O INTRERUPERE DE CURENT..ECHIPA MAI SLABA SE ODIHNESTE SI REIA JOCUL MAI BINE! ...ASTFEL DIFERENTA DE VALOARE ESTE ESTOMPATA...SI ECHIPA CARE JOACA MAI ORGANIZAT ESTE SCOASA DIN RITM! SE DA MECI PIERDUT! VEDETI CUPELE EIROPENE CAND RAPIDUL PARCA A PIERDUT CU 3-0!!

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Octombrie 2017, 10:56

este jenant ca dupa inca un joc lamentabil prestat de cei pe care ii "antrenezi" sa spui ca organizatorii meciului au manifestat lipsa de respect. nu! jocul celor doua echipe a reprezentat o insulta la adresa fotbalului!

sooos1ck
sooos1ck  •  16 Octombrie 2017, 09:41
Postat de papuravoda pe 16 Octombrie 2017, 09:15

Habar n-am ce prevede regulamentul in astfel de situatii, dar stiu ca au fost meciuri intrerupte din cauza nocturnei si reluate a doua zi sau zilele urmatoare. Nu cred ca la noi poate fi altfel. In fond, problemele cu nocturna nu prea tin de echipa de fotbal ci de administratorii stadionului, eventual de companiile de electricitate.

Ba tin de cluburi, trebuiau sa aiba generatoare, corect era sa opreasca meciul cand s-a stins nocturna a doua oara! Meciurile trebuie sa aiba un program strict, televiziunile au programe, ore de difuzare, pai ce facem, ne uitam in acelasi timp la Sepsi-Astra si la CFR- Botosani?!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează