FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edward Iordănescu, din ce în ce mai îngrijorat din cauza situației la Omrani: "Nu îmi este ușor"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2018 23:52

Billel Omrani (25 de ani) nu a plecat alături de lotul CFR-ului în cantonamentul din Polonia, iar noul tehnician Edward Iordănescu a oferit  detalii de ultim moment despre situația atacantului francez. Antrenorul speră că problemele lui Omrani vor fi rezolvate în zilele următoare.

"Situaţia lui Omrani este destul de complexă, nu este simplă. Eu am nişte informaţii clare de la conducere şi am încredere foarte mare în ce mi se transmite. Există un grad înalt de profesionalism şi responsabilitate la CFR Cluj.

Zilele următoare situaţia va fi mult mai clară din punct de vedere al contractului, iar după vom vedea ce se va întâmpla. Vă daţi seama doar că nu îmi este uşor, am mai lucrat cu Omrani la Braşov. A venit Ţucudean, a plecat Omrani. În momentul de faţă, îl avem doar pe Ţucudean în lot", a declarat Edward Iordănescu, la TV Telekom Sport .

Oficialii ardelenilor susțin că au două oferte concrete pentru Omrani. Una dintre oferte ar fi din China, însă de Omrani e interesată și FCSB, care-l dorește foarte mult. Totuși, Iordănescu și-ar dori ca francezul să continue în "Gruia" și din sezonul următor. 

Omrani e în conflict cu oficialii ardelenilor după ce acesta a susținut că i-a fost prelungit contractul la CFR după o semnătură falsă pe care el n-ar fi pus-o niciodată pe noul contract. Detalii AICI.

11 zile 
au mai rămas până la primul meci oficial al CFR-ului, Supercupa cu U Craiova din 14 iulie

Vezi și: Alarmă la CFR Cluj: "Va fi foarte greu dacă o să continuăm așa"

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
wishmaster
wishmaster  •  03 Iulie 2018, 10:08
Postat de Alin Muresan pe 03 Iulie 2018, 09:50

Va rog corectati titlul stirii, acum suna usor golaneste :) "la Omrani"

e in jesepeza, o putem intelege dar n-o putem vorbi :D cam ca "moldoveneasca" lui dodon ...

333956140383512
Alin Muresan  •  03 Iulie 2018, 09:50

Va rog corectati titlul stirii, acum suna usor golaneste :) "la Omrani"

Vezi toate comentariile (2)
Comentează