FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Edward Iordănescu transmite un mesaj important » Când se întoarce pe bancă după deziluzia trăită la CFR Cluj

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 16:30

Edward Iordănescu, antrenorul demis de la CFR Cluj după doar trei meciuri în această vară, a transmis un mesaj prin care infirmă că va mai semna cu vreo echipă până în pauza competițională din iarnă. 

"Toate discuțiile profesionale pe care le-am avut din momentul în care m-am despărțit de CFR s-au finalizat cu un răspuns simplu și concret din partea mea, și anume că până în iarnă nu accept nicio propunere.

Au fost mai multe tatonări atât din România cât și din străinătate, însă poziția mea a fost similară. Ma onorează orice interes, le-am mulțumit politicos celor care s-au interesat de mine, dar am fost destul de clar. În iarnă voi analiza și voi lua în calcul orice propunere, cu atât mai mult de la cluburi cu tradiție și suporteri în spate pentru că înțeleg foarte bine rolul extrem de important al suporterilor.

Mă interesează un proiect în adevăratul sens al cuvântului, cu obiective clare, consecvență și pe termen mediu cel puțin. Până în iarnă, nu mai este cazul să mă «plasați» pe fel și fel de liste pentru că este inutil", a fost mesajul transmis vineri de Iordănescu, pe contul său de Facebook. 

Dinamo, Concordia Chiajna și FC Voluntari sunt echipele din România care au fost interesate de serviciile lui Iodănescu după despărțirea de campioana României.

Vezi și:  EXCLUSIV Comeback important în "Gruia"! Cine și-a făcut apariția la antrenamentul de azi + alte două nume grele pot reveni

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  19 Octombrie 2018, 23:20

Si care a fost deziluzia lui la cfr ? El a fost deziluzia , echipa nu juca nimic , a ratat CL , a adus o serie de jucatori care nu au confirmat , un adevarat dezastru.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează