FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

El e capul revoltei! Iordănescu jr. a pierdut vestiarul după un conflict cu un jucător și a fost demis: "Ce p... mea vrei, mă?" » Reacția campioanei

Articol de - Publicat vineri, 27 iulie 2018 09:00

Edi Iordănescu pierduse vestiarul CFR-ului din mână, argentinianul de 34 de ani fiind unul dintre jucătorii care s-au întors împotriva tehnicianului. Totul a pornit de la o bătaie Culio - Djokovic în cantonamentul din această vară.

Demiterea lui Iordănescu jr. de la Cluj are în spate și câteva episoade care vorbesc despre felul cum tehnicianul n-a izbutit să țină sub control lotul gestionat sezonul trecut cu mână forte de Dan Petrescu.

Iar momentul cel mai tensionat s-a petrecut pe durata cantonamentului din Polonia, efectuat în perioada precompetițională. Acolo, la un antrenament, Culio și Djokovici s-ar fi luat efectiv la bătaie în urma unui duel mai dur, iar antrenorul ar fi intervenit personal să calmeze spiritele.

"Tu ce p... mea vrei, mă?"

Povestește un martor ocular: "Cei doi au început să-și care pumni, iar când Iordănescu a vrut să stopeze conflictul, Culio i-a răspuns foarte obraznic. Ceva de genul «Tu ce p... mea vrei, mă?»". Lucrurile nu s-ar fi oprit însă aici.

La finalul ședinței de pregătire, Iordănescu l-ar fi invitat pe argentinian în cameră, să poarte o discuție pe marginea situației conflictuale. Relatează un om din staff-ul CFR-ului: "Culio a reacționat la fel de zeflemitor. A aruncat tricoul spre antrenor și i-a zis că n-are ce să discute".

De altfel, Culio a devenit în ultimele zile capul răscoalei unui grup de jucători împotriva lui Iordănescu. În special stranieri, dar și parte dintre români, inclusiv Alex Ioniță II, nemulțumit că nu intră în cărțile antrenorului la începutul sezonului.

L-a înfruntat și pe Petrescu

Culio, care mai are contract cu CFR până la finalul acestui sezon, e una dintre vocile puternice în vestiarul ardelenilor, iar personalitatea lui l-a frapat și pe Dan Petrescu. În noiembrie 2017, "Bursucul" anunța că, după ce-și va pune ghetele-n cui, sud-americanul va deveni secundul său.

Vestea venea după ce Culio ridicase tonul la Petrescu în timpul unui meci cu Poli Iași: "Când o să fie antrenor, n-o să-i placă nici lui să strige cineva la el! L-am certat, a răspuns, lucrurile au rămas însă la acest nivel".

Fumători pe durata cantonamentului

Alt detaliu despre lipsa de respect a unora dintre jucători față de Iordănescu: "În Polonia, au fost dese ocazii în care cei patru, cinci fumători din lot nu se fereau deloc să sudeze țigări în cantonament chiar în prezența oamenilor din staff. Nimeni n-a reacționat la adresa lor". Cuvintele îi aparțin chiar unuia dintre fotbaliștii CFR-ului.

reacția campioanei

CFR Cluj a postat vineri seara un comunicat pe site-ul oficial:

"Ca urmare a ultimelor articole apărute în presă privind despărțirea de antrenorul Edward Iordănescu, clubul CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări: Jucătorii echipei noastre NU au avut nicio implicare în luarea aceastei decizii, hotărârea fiind luată exclusiv de membrii Consiliului de Administrație. Așa cum bine știți, fotbaliștii echipei noastre, campioni ai României, au câștigat un trofeu alături de Edward Iordănescu și au avut numai cuvinte de laudă pentru fostul tehnician al CFR-ului.

«Iordănescu are jumătate din Simeone și jumătate din Guardiola» e declarația lui Culio, după Supercupa României, declarație care arată doar aprecieri și stimă pentru Edward Iordănescu, nicidecum rea intenție, așa cum presa a scris.

Jucătorii CFR-ului NU au demis antrenorii din Gruia și nu o vor face niciodată. Doar un grup unit, doar fotbaliști cu caracter pot câștiga trofee, așa cum s-a întâmplat mereu la CFR".

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (49)
loko1
loko1  •  28 Iulie 2018, 14:03
Postat de sibelius pe 27 Iulie 2018, 09:34

Cand scandalagiii mai au un an pana la pensie si au mai multi ani de prietenie cu boss Muresan decat ai tu de antrenorat greu sa faci ceva.

Mureșan e buba coaptă la CFR. Iordănescu jr. e un copil cuminte ,care nu a vrut scandal,renunțând la clauză. Culio e pe drojdie,și va repeta scenariul și cu alt antrenor!

431516447010175
Nuta Radu  •  28 Iulie 2018, 05:52

c care lau vrut pe Edi sa-l marginalizeze pe acest culio si mercenari straini care fac ce vor ei la cfr inspecial ,romani din echipa deoare ce acesti straini [mercenari ] le rad in nas ca sunt romani prosti in special TUCUDEAN care este un roman care trebue sa le deie o lectie.

qwerty007
qwerty007  •  28 Iulie 2018, 01:41
Postat de planetfun pe 27 Iulie 2018, 15:31

pai si daca au furat steaua si dinamo atunci, e scuza asta sa se fure in continuare ?

Nicidecum,dar ar trebui anulate toate titlurile castigate in perioada comunista de echipele sistemului.Aduse de ciuma rosie si sustinute de o multime de idio.....

Vezi toate comentariile (49)
Comentează