FOTBAL  »  Superliga  »  ELIMINARE

El e spaima arbitrilor din Liga 1 » Un tehnician român e lider în topul eliminărilor în acest sezon! Conduce și topul ultimilor 5 ani

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 18:02

Flavius Stoican, 41 de ani, a devenit un adevărat coșmar pentru arbitrii din Liga 1! Antrenorul lui Poli Iași este cel mai eliminat antrenor din acest sezon de Liga 1, fiind trimis în tribune de trei ori.

Mai mult decât atât, Gazeta a analizat ultimele cinci sezoane de Liga 1 și Stoican este pe locul 1 în topul eliminărilor, la egalitate cu antrenorul Astrei, Edward Iordănescu. Ambii au câte șase eliminări.

Pe locul trei este actualul antrenor al divizionarei B Dunărea Călărași, Dan Alexa. "Chirurgul" a fost eliminat de cinci ori în ultimele 5 sezoane de Liga 1. 

Antrenori eliminați în acest sezon

Flavius Stoican (et. 8, 11, 17)
Dan Petrescu (et. 9)
Costel Enache (et. 11)
E. Iordănescu (et. 16)

Iașiul, printre cele mai agresive echipe

GSP a analizat numărul cartonașelor roșii încasate de echipele din Liga 1 în acest sezon. Cea mai agresivă este Astra lui Iordănescu, Iașiul este pe doi, iar liderul FCSB nu a încasat nicio eliminare până acum.

Cartonaşe roşii în acest sezon

Număr eliminări -  Echipa
5 Astra
4 Poli Iași, Dinamo, Poli Timișoara, CFR
3 Craiova, Chiajna, Voluntari, Sepsi, Juventus
2 Viitorul, Botoșani
1 Gaz Metan
0 FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Noiembrie 2017, 18:54

steaua cele mai putine eliminari dar cele mai multe penaltyuri. inca o dovada ca fcsb e steaua :))

dtdr
dtdr  •  27 Noiembrie 2017, 18:39

La Fas CSB nu se poate elimina antrenorul. Normal. Ei n-au antrenor. Cel care face echipa-i jiji

Vezi toate comentariile (2)
Comentează