FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

El e varianta spaniolă pentru un post pe care Dinamo e total descoperită » Bratu trebuie să decidă dacă-l păstrează

Albert Dalmau
Albert Dalmau

Articol de - Publicat sambata, 14 iulie 2018 00:08

Albert Dalmau, fostul fundaș al lui Sepsi, i-a fost propus lui Florin Bratu, iar acesta a cerut timp de gândire pentru soluționarea celui mai deficitar post de la Dinamo.

Mai este o săptămână până începe noul sezon, iar Dinamo e descoperită total pe postul de fundaș dreapta! Singurul jucător din lot de acest profil este Laurențiu Corbu, 24 de ani, care până acum a fost rezervă în Ștefan cel Mare.

350.000 €valorează Dalmau, conform transfermarkt.de

"Câinii" tot caută variante de transfer ieftine, dar acestea întârzie să apară. O soluție ar putea fi Albert Dalmau, 26 de ani. Acesta este liber de contract după experiența de la Sepsi și i-a fost propus lui Florin Bratu de către agentul său.

Conform surselor GSP, "Mitraliera" a promis că va da un răspuns zilele următoare, după ce va cântări toate variantele pe care le are pe listă.

 2 assist-uriîn 16 meciuri a reușit Dalmau pentru Sepsi, în Liga 1

A jucat în Spania

După ce s-a despărțit de echipa a doua a lui Levante, Dalmau a ajuns în iarnă la Sepsi Sfântu Gheorghe și s-a impus imediat ca titular în formația antrenată de Eugen Neagoe.

5,81este media notelor GSP ale lui Dalmau, printre cele mai mari de la Sepsi

Fundașul dreapta a făcut junioratul la FC Barcelona și a mai trecut pe la echipa secundă a Valenciei, Lugo, Cordoba și Hercules Alicante.

Dacă Bratu va accepta să-l transfere pe Dalmau, se va continua deja tradiția fundașilor dreapta spanioli, după ce în ultimele două sezoane pe acest post a evoluat Jose Romera. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  14 Iulie 2018, 11:47

Vrânceanuleee !!! Corbu a fost rezervă ?! Rezerva cui ? Nu ciumpalaculece esti, a fost titular !

reddogsv
reddogsv  •  14 Iulie 2018, 10:00

Cum sa pastrezi ceva ca nu e inca al tau? Fituicari gsp slugi lui valaah si descendentii lui.

lapusneanul
lapusneanul  •  14 Iulie 2018, 06:52

iar minte vranceanu, corbu a jucat titular in play-out..

Vezi toate comentariile (5)
Comentează