FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Elogiile lui Rădoi pentru un jucător de la FCSB: "Echipa e dependentă de el! Îi trebuie o clauză de câteva zeci de milioane"

Articol de GSP - Publicat luni, 02 aprilie 2018 16:08

Mirel Rădoi, 37 de ani, fost căpitan și antrenor la FCSB, a vorbit despre jucătorii echipei lui Nicolae Dică și l-a lăudat pe mijlocașul Constantin Budescu, 29 de ani.

"În acest moment, lui Budescu ar trebui să i se pună o clauză de reziliere de câteva zeci de milioane. Tot jocul se învârte în jurul lui. Execuția din meciul cu Poli Iași este una extraordinară (camera VIDEO AICI), totuşi să nu uităm că Steaua are 17 goluri marcate din faze fixe. Ceea ce înseamnă enorm în economia unui campionat.

Gândiţi-vă câte puncte au câştigat steliștii cu aceste execuţii, peste 80% dintre ele sunt executate de Budescu. Deci, eu zic că în acest moment Steaua este dependentă de Budescu", a spus Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

3.000.000 €este cota lui Constantin Budescu, potrivit transfermarkt.de

Citește și: Veste importantă pentru viitorul lui Budescu » Ce va face după ce va primi o ofertă din străinătate

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close